of 62812 LinkedIn

Leestip: A new cup of T – social work

Leestip: A new cup of T – social work. Ontdek met welke vaardigheden je succesvol wordt.
Bestuursacademie Nederland Reageer

Werk je in het sociaal domein? Dan word je overspoeld met veranderingen. Het boek A new cup of T – social work kan je helpen om hier professioneel mee om te gaan.

Ontdek met welke vaardigheden je succesvol wordt

Het sociaal domein is volop in beweging. Bij hulpverleners, beleidsadviseurs, leidinggevenden en bestuurders ligt de uitdaging om alle veranderingen in goede banen te leiden. Daar zijn belangrijke competenties voor nodig. Het boek A new cup of T – social work, geschreven door Kees Verhaar, geeft je hier de handvatten voor.
 

Een antwoord op al je vraagstukken

Het boek geeft antwoord op vraagstukken met betrekking tot innoveren, morele oordeelsvorming, het werken met wethouders, omgaan met regels en jouw passie binnen het sociaal domein. De adviezen vormen een waardevolle eerste stap naar persoonlijke groei en zijn levenslang toepasbaar binnen jouw weg naar persoonlijk meesterschap, waar je in combinatie met werkervaring en goede reflectie naartoe groeit.
 

Het T-profiel

Maar wat betekent die T eigenlijk? Het verticale deel van de T staat voor de specialistische vaardigheden en het horizontale deel voor de brede competenties die elke professional zou moeten bezitten. Na het lezen van het boek weet jij precies welke specialistische en generalistische competenties je binnen het sociaal domein verder kunnen brengen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer weten over onze trainingen en opleidingen?

Kijk op onze website www.bestuursacademie.nl.

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Bloggers

Whitepapers

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.