of 59185 LinkedIn

Nieuwe perspectieven op het sociaal domein

BDO Accountants & Adviseurs Reageer

Op 1 januari 2015 veranderde het sociaal domein ingrijpend. Inmiddels zijn de eerste ervaringen met de Wmo, Jeugdhulp en Participatiewet opgedaan, soms met hoofdpijndossiers tot gevolg. Denk aan de kwaliteit van de ingekochte zorg en aan alle administratieve rompslomp. Of aan (dreigende) budgettaire overschrijdingen en voortdurende discussies over tarieven.

Er is nog veel te doen

Hoe ver is uw gemeente al met de voorbereidingen op de nieuwe aanbestedingsronde voor Wmo en Jeugdhulp voor 2019? U staat nu voor de keuze om door te gaan op de ingeslagen weg óf om die noodzakelijke afslag te nemen, op weg naar goede zorg voor een eerlijke prijs. Zonder omwegen. Ook de invoering van de Participatiewet levert voor gemeenten nieuwe vraagstukken op. Er is nog veel te doen op weg naar een toekomstbestendige uitvoering ervan maar met de juiste bouwstenen is dat binnen handbereik.


Download whitepapers

Meer lezen over deze thema’s in het sociaal domein? Download de whitepapers ‘Zes bouwstenen voor een toekomstbestendige uitvoering Participatiewet’ en ‘Waarom een ander perspectief op aanbesteding van Wmo en Jeugdhulp loont’.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeelding

BDO Accountants & Adviseurs

Van Deventerlaan 101

3528 AG Utrecht

(088) 236 48 06.

www.bdo.nl/lokale-overheid

lokale-overheid@bdo.nl

 

Afbeelding   Afbeelding 

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers

Evenementen

 

Vakinhoudelijke seminars, workshops en netwerkbijeenkomsten
Regelmatig organiseren wij interessante bijeenkomsten, symposia en evenementen die relatie hebben met ons brede werkgebied. Voor meer informatie of eventueel aanmelden, klik hier.