sociaal / Partnerbijdrage

Hoe ga je om met financiële tekorten?

Hoe ga je om met financiële tekorten? Grip op verantwoorde zorg terugkrijgen

01 oktober 2021
Tekorten.jpg

Middels deze whitepaper willen wij graag laten zien hoe jij als gemeente de grip op verantwoorde zorg terugkrijgt. Het is ons doel om gemeenten te ondersteunen bij het uitvoeren van de complexe administratieve processen binnen het sociaal domein, zodat iedereen van Toegang tot Toezicht is gericht op het verbeteren van zorg.

Whitepaper

Bijna alle gemeenten verwachten een begrotingstekort in 2021, waarvan een grote kostenpost het sociaal domein is. Met name de uitgaven voor de Jeugdzorg dragen enorm bij aan het begrotingstekort. Maar hoe kunnen oplopende tekorten inzichtelijk worden gebracht, zodat gemeenten weer grip op uitgaven krijgen?

Dit kan door middel van georganiseerde bedrijfsvoeringsprocessen, betrouwbare data en door middel van stuur- en managementinformatie. Op deze manier krijgen gemeenten meer grip op oplopende tekorten.

 

Download nu

Ja! Ik wil ook grip krijgen én houden op verantwoorde zorg en ben benieuwd hoe Zorg-Lokaal mij kan helpen met betrekking tot uitbesteden binnen de Wmo en/of Jeugdwet. Download dan hier onze whitepaper en neem bij vragen vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.