sociaal / Partnerbijdrage

15 jaar grip op verantwoorde zorg voor iedere burger

Een mijlpaal om trots op te zijn.

24 mei 2022
Al 15 jaar grip

Al 15 jaar draagt Zorg-Lokaal bij aan grip op verantwoorde zorg voor iedere burger. Het is een mijlpaal waar we ontzettend trots op zijn en niet zomaar aan ons voorbij laten gaan.

15 jaar Zorg-Lokaal

Al 15 jaar dragen we bij aan grip op verantwoorde zorg voor iedere burger. Sinds 2007 helpen we gemeenten met de complexe administratieve processen rond Wmo en Jeugdwet efficiënt en effectief in te richten. Hiervoor hebben we sociaal- en resultaatgerichte medewerkers met kennis van applicaties, processen en relevante wetgeving binnen het sociaal domein in huis.

Hoe doen wij dit?

Verantwoorde zorg begint bij de basis. Wij helpen gemeenten al 15 jaar lang de administratieve processen rond Wmo en Jeugdwet goed in te richten. En dragen zorg voor de vereiste doorontwikkeling. Dat geeft grip, voorkomt fouten en zorgt voor efficiëntie. Zorgaanbieders krijgen bijvoorbeeld snel en tijdig betaald. En de (verplichte) financiële verantwoording van zorginzet is geen punt meer. Wij stroomlijnen de (administratieve) processen op locatie. Of nemen die op afstand volledig uit handen met onze eigen ontwikkeld dashboard, dat gemeenten inzicht geeft. Altijd volgens de laatste normen. Met oog voor de burger.

Ook voeren wij diverse onderzoeken uit binnen het sociaal domein. Dit levert gemeenten stuur- en managementinformatie rondom de rechtmatig- en doelmatigheid van zorglevering. Met onze onderzoeken naar: klantbeleving, kwaliteit, integraliteit, Pgb en ZiN prestatielevering Wmo en Jeugdwet, i-Scan sociaal domein, rechtmatigheid en materiële controle helpen wij jou als gemeente verder. Meer weten over onze diensten, klik dan hier.

Vier met ons mee

We zijn enorm trots op het bereiken van onze 15 jarige mijlpaal. Deze zomer vieren we met al onze medewerkers een tof feest, want dat we de afgelopen jaren onwijs hard hebben gewerkt, is een beloning waard.

Maar zonder onze (oud)klanten, relaties en leveranciers hadden we deze mijlpaal nooit kunnen behalen. Ook voor jullie organiseren wij een inspirerende dag rondom het onderwerp ’de toekomst van data in het sociaal domein’. Dit om jullie te bedanken voor jullie aandeel in 15 jaar Zorg-Lokaal. Wil je meer informatie over deze dag of wil je je graag aanmelden? Neem dan contact op met secretariaat@zorg-lokaal.nl en wie weet zien we je dan.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.