of 65101 LinkedIn

Peter Mom

..

Recente Artikelen

 • De vernieuwing van de Basisregistratie Personen (‘Operatie BRP’) is in 2017 onterecht gestaakt. Dat stellen direct betrokkenen voor de Haagse rechtbank. Een overheidsinvestering van 100 miljoen euro bleef daardoor zonder rendement.

  ‘Operatie BRP’ mocht niet slagen

  3 reacties

  De vernieuwing van de Basisregistratie Personen (‘Operatie BRP’) is in 2017 onterecht gestaakt. Dat stellen direct betrokkenen voor de Haagse rechtbank. Een overheidsinvestering van 100 miljoen euro bleef daardoor zonder rendement.

Recente Achtergrond Artikelen

 • De vernieuwing van de Basisregistratie Personen (‘Operatie BRP’) is in 2017 onterecht gestaakt, stellen direct betrokkenen voor de Haagse rechtbank. Een overheidsinvestering van 100 miljoen euro bleef daardoor zonder rendement. En welke rol speelde de secretaris-generaal van Binnenlandse Zaken bij het plotselinge einde?

  BRP mocht de finish niet halen

  Reageer

  De vernieuwing van de Basisregistratie Personen (‘Operatie BRP’) is in 2017 onterecht gestaakt, stellen direct betrokkenen voor de Haagse rechtbank. Een overheidsinvestering van 100 miljoen euro bleef daardoor zonder rendement. En welke rol speelde de secretaris-generaal van Binnenlandse Zaken bij het plotselinge einde?