of 59345 LinkedIn

Karin Broer

  

Recente Artikelen

 • Nieuwe infraprojecten moeten geen barrières opwerpen voor kruisende routes van fietsers en voetgangers. Een casus in Vught laat zien dat de belangen van langzaam verkeer gemakkelijk buiten beeld raken.

  Vught en de vergeten fietstunnel

  Reageer

  Nieuwe infraprojecten moeten geen barrières opwerpen voor kruisende routes van fietsers en voetgangers. Een casus in Vught laat zien dat de belangen van langzaam verkeer gemakkelijk buiten beeld raken.

 • Er worden al jaren steeds minder bekeuringen uitgedeeld voor het opvoeren van snorscooters, terwijl de grote steden juist meer handhavingsmogelijkheden willen.

  Scooteroverlast steeds minder aangepakt

  4 reacties

  De grote steden stuurden begin december een brandbrief naar de ministers Melanie Schultz (Verkeer) en Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie)  waarin ze om meer armslag vroegen om scooteroverlast aan te pakken. Uit cijfers van het Centraal Justitieel Incassobureau blijkt echter dat de overlast van brom- en snorfietsen de steeds minder wordt aangepakt.

Recente Achtergrond Artikelen

 • Nieuwe infraprojecten moeten geen barrières opwerpen voor kruisende routes van fietsers en voetgangers. Dat is al jaren uitgangspunt van beleid. Een casus in Vught laat zien dat de belangen van langzaam verkeer gemakkelijk buiten beeld raken.

  Vught en de vergeten fietstunnel

  Reageer

  Nieuwe infraprojecten moeten geen barrières opwerpen voor kruisende routes van fietsers en voetgangers. Dat is al jaren uitgangspunt van beleid. Een casus in Vught laat zien dat de belangen van langzaam verkeer gemakkelijk buiten beeld raken.