of 64740 LinkedIn

Han van de Wiel

Recente Artikelen

 • Ex-burgemeester Wilma Verver

  Verzoek om oneervol ontslag 'kansloos'

  9 reacties
  De Schiedamse gemeenteraad bespreekt vanavond of het doorgaat met de procedure om het eervol ontslag van voormalig burgemeester Wilma Verver (VVD) om te laten zetten in oneervol ontslag. ‘Een kansloos verzoek,’ meent politicoloog Marcel Boogers.
 • Foto: Uitgesproken Vara

  Drontenaren willen Irakees gezin terug

  5 reacties
  Drontense raadsleden willen dat er een diepgaand onderzoek komt naar de schrijnende leefsituatie van de Drontense familie Karim die in april teruggestuurd werd naar Irak. Minister Leers toonde zich eerder geschokt na een uitzending van Uitgesproken Vara en beloofde de procedure nogmaals te bekijken. Maar twee Drontense raadsleden gaat dat niet ver genoeg en zijn een petitie gestart om de minister te bewegen tot een onderzoek naar hun huidige situatie.
 • Jan Stikvoort, korpschef van de politieregio Hollands Midden, is voor een algeheel wapenverbod voor burgers, maar acht dat politiek gezien onhaalbaar. Stikvoort was verantwoordelijk voor het afgeven van de wapenvergunning aan Tristan van der V., die op 9 april 6 mensen en zichzelf doodschoot in Alphen aan de Rijn.

  Korpschef voor algeheel wapenverbod burgers

  17 reacties
  Jan Stikvoort, korpschef van de politieregio Hollands Midden, is voor een algeheel wapenverbod voor burgers, maar acht dat politiek gezien onhaalbaar. Stikvoort was verantwoordelijk voor het afgeven van de wapenvergunning aan Tristan van der V., die op 9 april 6 mensen en zichzelf doodschoot in Alphen aan de Rijn.
 • De Maastrichtse woningstichting Servatius stelt een oud-bestuurder en acht voormalige leden van de Raad van Toezicht aansprakelijk voor het niet behoorlijk vervullen van hun taken bij de bouw van ‘Campus Maastricht’.

  Woningstichting wil 60 miljoen euro terug

  9 reacties
  De Maastrichtse woningstichting Servatius stelt een oud-bestuurder en acht voormalige leden van de Raad van Toezicht aansprakelijk voor het niet behoorlijk vervullen van hun taken bij de bouw van ‘Campus Maastricht’.