ruimte en milieu / Partnerbijdrage

De “Inspiring Cities” maand

De “Inspiring Cities” maand. Inspireren met licht? Met LED kan het!

07 september 2021
Tegenbosch-R5-585.1.jpg

Inspireren met licht? Met LED kan het!

Licht heeft gemeenten zoveel te bieden. Licht verlicht, wijst de weg en zorgt voor sfeer en veiligheid. Hiermee heb jij alle ingrediënten in huis om het verhaal van jouw gemeente te vertellen en te versterken. In oktober presenteren wij “Inspiring Cities maand”. Tijdens 4 gratis webinars doe jij inspiratie op over hoe jij het verhaal van jouw gemeente met licht vertelt. Ze zijn opgebouwd rond drie thema’s” City, People en Light. De hoofdrol is voor LED, met al zijn kwaliteiten om met licht bij te dragen aan gemeentelijke doelen.


7, 14, 21, 28 oktober van 13.00 - 14.00 uur


7 oktober: Inspiring Cities: Back in time

We gaan even terug in de tijd. Waar heeft de kracht van verbeelding over de jaren toe geleid in de ontwikkeling van lichtconcepten en uitvoering? Je leert hoe lichtprofessionals lichtconcepten steeds verder ontwikkelen en toepasbaar maken voor steden en hun inwoners.

Registreer direct 

 

14 oktober: Inspiring Cities: City

Gemeenten zetten in op het vinden van het DNA van hun stad. Het is de basis voor hun identiteit en voor een boeiend en samenhangend verhaal. Welke kwaliteiten heeft jouw stad, waar houden parels zich (mogelijk) verborgen en hoe breng je ze met verlichting tot leven?

Registreer direct 

 

21 oktober: Inspiring Cities: People

Gemeenten zijn bloeiende organismen. Mensen wonen en werken er. Licht draagt eraan bij dat zij zich prettig en veilig voelen in hun stad. Zeker bij avond draagt licht bij aan trots en aan een veilig “thuisgevoel”. Je leert hoe verlichting op een dieper niveau voor verbinding zorgt.

Registreer direct 

 

28 oktober: Inspiring Cities: Light

Licht versterkt vorm en architectuur, het inspireert de omgeving en maakt de verbeelding tastbaar. Hoe wordt een idee of ontwerp omgezet tot werkelijkheid? En welke technologieën kun je toepassen om dit te realiseren?

Registreer direct

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.