ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Volledig circulaire groene en kleurrijke oase

Samen brengen we De BAAI tot bloei, doe je mee?

20 januari 2022
Baai.png

Samen brengen we De BAAI tot bloei, doe je mee?

Bij Over Morgen pionieren we graag. Niet alleen door te adviseren, maar ook door zelf te doen. Daarmee maken we dromen waar.

De BAAI is zo’n droom. Wij willen een volledig circulaire groene en kleurrijke oase ontwikkelen in de stad, waar mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten.

De BAAI geeft positieve energie aan mensen én in kWh, door duurzaamheid te laten beleven en doorleven op een inspirerende manier. Het is een uitnodigend voorbeeld van integratie met elkaar en de omgeving. Elke dag opnieuw spelen we er met onze ontmoetingsplek, horeca, co-werkplekken en programmering in op duurzame en sociale vraagstukken.

Wij brengen werelden samen in De BAAI

Om te komen tot een ecosysteem waarin minimaal energie- en grondstoffengebruik en het oneindig hergebruik van materialen standaard is, richten we ons niet alleen op het gebouw, maar ook op de functies die hierin een plek krijgen.

We delen ons gedachtengoed. Ons eten en onze producten. Onze kennis en ervaring. We organiseren ontmoetingen en samenkomsten met de buurt waar over wordt nagepraat. Zo brengen we werelden samen.

Afbeelding

Inititatiefnemers van De BAAI

‘Verbinding is onze brandstof en een omgeving waar geen grondstof meer verloren gaat het nieuwe normaal’, aldus adviseur Corneel Jonkers.

Realiseer jij De BAAI samen met ons?

Samen met A Beautiful MessDOOR architecten en Donker Groep hebben we het intitiatief genomen.
Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij samen met ons De BAAI realiseren als betekenisvol ondernemer, (gebieds)ontwikkelaar, investeerder of op een andere manier die bij jou past?

Kijk hier voor meer informatie over De BAAI of neem direct contact op met Corneel Jonkers, tel 06 41 01 02 17.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.