ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Wie winnen de Circular Awards 2023?

Schrijf uw circulaire project in | Deadline: 9 december

Circulair awards

Van een circulair bouwconcept tot een duurzaam schoolgebouw en fietsen repareren. In 2022 wonnen Janssen de Jong Bouw, Aeres Hogeschool en Roetz Bikes een Circular Award. Ook voor de Circular Awards 2023 zoeken we weer innovatieve projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden die veel betekenen voor de circulaire economie. Is in uw organisatie dit jaar een prachtig circulair project ontstaan? Maak kans op een Circular Award en schrijf uw project in. Dat is mogelijk tot en met 9 december 2022.

4 Circular Awards

De Circular Awards zijn prijzen voor bedrijven, overheden en personen. Zij laten met hun project, product of dienst zien wat circulaire economie kan betekenen voor Nederland. Er zijn 4 Circular Awards:

  1. Circular Award Business Large voor grote bedrijven
  2. Circular Award Business Small voor kleine bedrijven
  3. Circular Award Public voor (semi-)publieke instellingen
  4. Circular Heroes voor personen

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 9 december 2022 via de website van de Circular Awards. 
Inschrijven voor de Circular Awards 2023

Van inschrijven tot uitreiken


vrijdag 9 december 2022
Schrijf uw circulair project voor 9 december 2022 in.
Deadline

vrijdag 16 december 2022
We maken de shortlist met genomineerden bekend.

woensdag 25 januari 2023
We maken de finalisten van de Circular Awards Public en Business bekend.

maandag 6 februari 2023
De finale en uitreiking vinden plaats tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie. Dit is op maandag 6 of vrijdag 10 februari 2023.

Over Circular Awards

In februari 2023 reikt 'Het Versnellingshuis Nederland Circulair!' de Circular Awards 2023 uit. Het Versnellingshuis is een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is een samenwerkingspartner van dit programma. Bedrijven, overheden en personen maken met hun innovatieve project, product of dienst kans op een award. Hiermee laat Het Versnellingshuis zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland.

Op naar een circulaire economie

Bedrijven, gemeentes, waterschappen, provincies, onderwijsinstellingen en andere organisaties zijn bezig met de overgang naar de circulaire economie. In een circulaire economie gebruiken we grondstoffen en materialen zo lang en goed mogelijk. Bedrijven en (semi-)publieke organisaties spelen hierbij een belangrijke rol.

Bedrijven bezitten de innovatiekracht en ondernemingszin om de oplossingen van morgen te ontwikkelen. Publieke organisaties zijn belangrijk vanwege hun inkoopkracht. En ook omdat kringlopen beter op lokaal of regionaal niveau ontstaan. Zo maken bedrijven en publieke organisaties ieder vanuit hun eigen rol stappen richting de circulaire economie.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.