ruimte en milieu / Partnerbijdrage

De lessen van Platform Woonstarters

De lessen van Platform Woonstarters. De oplossingen voor de problemen van starters op de woningmarkt blijven beschikbaar

Woonstarters.jpg

Het Platform Woonstarters is afgerond. De bijbehorende website is offline, maar de oplossingen voor de problemen van starters op de woningmarkt blijven beschikbaar. We hebben ze samengebracht in een afrondend inspiratiedocument.


Platform Woonstarters is een initiatief van SVn in co-creatie met Bouwfonds Property Development (BPD), De Hypotheekshop, Vereniging Eigen Huis, Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), provincie Limburg, Gemeentebelang Nunspeet, gemeente Kaag en Braassem, gemeente Tiel, Urbannerdam en Ikbouwbetaalbaar.


De cocreatie Platform Woonstarters, een initiatief van SVn, zocht van oktober 2019 tot oktober 2020 naar mogelijkheden om starters op de woningmarkt te helpen en een eerlijkere kans geven op de woningmarkt. De resultaat: Een document vol ideeën.


Het platform leeft voort

Een aantal van de deelnemers aan het platform gaat verder in de cocreatie startenopdewoningmarkt.nl, een website voor woonstarters gecombineerd met onderzoek onder woonstarters.

Bekijk het inspiratiedocument van Platform Woonstarters.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.