ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Verlichting voor 4 Zuid-Koreaanse wintersportstadions Olympische Spelen

Verlichting voor 4 Zuid-Koreaanse wintersportstadions Olympische Spelen. Philips ArenaVision floodlighting is ontworpen om atleten in staat te stellen optimaal te presteren en fans ten volle van de sport te laten genieten.

06 februari 2018
philipsphoenix-snow-park-snowboard-fullscreen.jpg

Philips Lighting levert ArenaVision schijnwerpers voor 4 Zuid-Koreaanse wintersportstadions die tijdens de Olympische Spelen in Pyeongchang worden gebruikt voor skiën, snowboarden, hockey, schaatsen en shorttrack.

De stadions die de verlichting zullen inzetten zijn het Phoenix Snow Stadium, de Gangneung en Gwandong Hockey Centers en de Gangneung Ice Arena. De Philips ArenaVision floodlighting is al geïnstalleerd in verschillende grote stadions in Zuid-Korea en de rest van de wereld.  Philips ArenaVision floodlighting is ontworpen om atleten in staat te stellen optimaal te presteren en fans ten volle van de sport te laten genieten. Het levert licht met een kleurtemperatuur die het daglicht benadert (5.600 kelvin); het verbetert de concentratie van zowel atleten als van het publiek.

De hoge kleurweergave-index van 90 toont de echte kleur van een voorwerp en verbetert de visuele prestaties, wat met name relevant is in sporten zoals kunstschaatsen. De ingesloten reflectorrand minimaliseert verblinding, zorgt voor duidelijk zicht op het veld en verwijdert afleidingen die de prestaties van de speler kunnen belemmeren. De verlichting is duurzaam en robuust, zelfs onder zware omstandigheden, met een waterdichte en stofdichte classificatie van IP565.  Met Philips ArenaVision floodlighting kunnen omroepen ook thuis betere kwaliteit bieden. Hij voldoet aan strikte 3D- en Ultra High Definition-uitzendnormen om elk detail en elke emotie vast te leggen. Dankzij de flikkervrije technologie kunnen herhalingen in slow motion worden weergegeven, waarbij elk detail zonder flikkering wordt getoond.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.