ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Online symposium 'Vertrouwen in de Omgevingswet'

Online symposium 'Vertrouwen in de Omgevingswet'. Dinsdag 8 juni a.s.

Omg.wet.png

Ter gelegenheid van het verschijnen van de bundel ‘Vertrouwen in de Omgevingswet’ (Serie Staat en Recht, Wolters Kluwer) organiseert de redactie een online symposium op dinsdag 8 juni aanstaande.

Datum:

8 juni 2021 Tijd: 14.00 - 16.00 uur Locatie: Thuis, of op je werkplek

De Omgevingswet is een ambitieuze wet die een nieuw stelsel van omgevingsrecht introduceert en bovendien de grensvlakken met het bestuursrecht, het staatsrecht, het strafrecht, het privaatrecht en het Europese recht doorsnijdt. De bundel ‘Vertrouwen in de Omgevingswet’ bevat elf bijdragen van auteurs met uiteenlopende expertise met betrekking tot voornoemde rechtsgebieden.

 

Tijdens het symposium geeft een aantal auteurs een korte inleiding op hun bundelbijdrage. Hierop zal door sprekers die werkzaam zijn in de (omgevingsplan)praktijk worden gereflecteerd en er is ruimte voor discussie met de deelnemers.

 

Het symposium vindt plaats via Zoom. De zoomlink met bijbehorende gegevens worden verstuurd via de bevestigingsmail nadat jouw aanmelding is voltooid. De eerste 75 aanmeldingen ontvangen van ons de bundel.


Update 19 mei 2021: de eerste 75 aanmeldingen zijn al binnen. Aanmelden kan uiteraard nog steeds, echter ontvang je bij aanmelding nu dus geen bundel meer.

  

Aanmelden kan via het formulier dat hier staat. Deelname is gratis.

 

Contactpersonen

Tycho Lam Tycho Lam, Advocaat Tonny Nijmeijer Tonny Nijmeijer, Kantooradviseur

Reacties: 1

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Joep Roijers
Kan de bundel digitaal beschikbaar worden gesteld?
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.