of 63372 LinkedIn

PVV wil groen-gele dubbeldekkers in Den Haag

De PVV-fractie in Den Haag wil het toerisme in de hofstad versterken met groen-gele dubbeldekkers die langs alle toeristische bezienswaardigheden rijden.
8 reacties
De PVV-fractie in Den Haag wil het toerisme in de hofstad versterken met groen-gele dubbeldekkers die langs alle toeristische bezienswaardigheden rijden. Daarvoor pleit raadslid Richard de Mos zondag in schriftelijke vragen aan het college.

Wereldsteden
,,In wereldsteden als Berlijn, Londen of New York heeft zo’n hop on-hop off-bus zich zeer succesvol bewezen’’, stelt De Mos. ,,Den Haag heeft genoeg toeristische attracties om zo’n initiatief ook in onze stad te rechtvaardigen.’’


Niet veel geld
Volgens de PVV hoeft de aanschaf van een aantal dubbeldekkers de stad niet veel geld te kosten. ,,In deze economisch zware tijden kan dit plan vrij eenvoudig worden gerealiseerd’’, denkt De Mos. Hij wil vragen of gepensioneerde Haagse buschauffeurs op vrijwillige basis met het project zouden willen helpen.

Marketing

De PVV vraagt het college de mogelijkheden voor realiseren van het idee te onderzoeken. De partij ziet hierbij een belangrijke rol weggelegd voor de stichting Den Haag Marketing, die als doel heeft meer toeristen naar de stad te lokken.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Henk op
Wat een leuke jongen lijkt mij die Leon.
Schrijft leuke stukjes over leuke ideetjes Heel erg leuk dat hij iedereen daarvan wil laten genieten. Het is leuk dat hij zowel juridisch op het gebied van beleid werkzaam is. Leuke baan dus.
Door Leon (juridisch beleidsmedewerker) op
Wat een leuk idee van de PVV. De PVV heefft altijd van die goede leuke ideetjes. Ook echt een leuke taak voor de overheid en zeker niet voor de marktpartijen. De PVV die voor een kleinere overheid is, maar die toch de moed heeft dit leuke idee voor te stellen. Leuke kleurencombinatie ook: groen-geel.
Door henk (busreiziger) op
Zo te zien kent Hans Den Haag goed.
Hij kan dus uitleg geven over hetgeen dat wordt gezien.
Willem kan folders uitdelen over het door hem geroemde festivals.
Bromsnor Bob moet zeker als eerste toerist mee, want hij weet niet wat Den Haag heeft te bieden.
W. Broersma wijst mensen in de bus hun plaatsen aan.
En Piet die organiseert het allemaal.
Een positieve uitleg van tot nu toe allemaal negatief gedoe over een leuk initiatief.
Veel plezier allemaal en maak er iets moois van !
Door wbroersma (observer) op
Wat is de volgende stap van deze club? Boven autochtonen en beneden allochtonen?
Die clubleden zetten zichzelf steeds in de schijnwerpers. Dit ook ongeveer het enige wat ze doen
Door Hans de Bruijn op
Den Haag? Dan rijden we slechts langs het ministerie van Financiën, toch?
En gepensioneerde buschauffeurs? Is hunb (professioneel behaald) CCV-B diploma dan ook geldig? En ze moeten dan wél jaarlijks gekeurd worden.
Dat kost ook nogal wat geld!
Ik hoor de gids al: "Links het ministerie van Financiën dat deze busrit sponsoret en waar u jaarlijks uw geld heenbrengt en rechts (daar gaan de hoofden weer) het partijkantoor van de PVV, bedenker van deze busdienst."
Hahahahaha!!!!
Door pietbrontsema (Org.adv) op
zoets laat je toch particulieren over , koop een busje jongen , zijn we van jou verlost.
Door Bob op
Den Haag? Komen daar toeristen dan?
Amsterdam begrijp ik, maar Den Haag? Wat heeft Den Haag dan behalve het Paleis en het Binnenhof te bieden voor toeristen? Ja een zeer duffe binnenstad en duf uitgaansleven...
Door Willem (Ambtenaar) op
Waar je je als politieke partij al niet mee bezig denkt te moeten houden. Den Haag heeft een prima functionerende citymarketing en is wereldwijd al verschillende keren in de prijzen gevallen met festivals e.d. Laat de heer De Mos zich liever richten op belangrijker zaken dan een overbodige busdienst. Zorg er eerst maar eens voor dat het reguliere openbaar vervoer niet wordt uitgekleed. Gepensioneerde chauffeurs als vrijwiliger, hahahahaha.

Vacatures

Van onze partners

De nieuwste whitepapers