of 59345 LinkedIn

Mega-diefstal verkeersborden

De gemeente Someren mist van de en op de andere dag maar liefst 35 verkeersborden. Het is onduidelijk wie ze gestolen heeft. De gemeente heeft inmiddels nieuwe besteld.
3 reacties

In de gemeente Someren is de boel volledig ontregeld. Er missen namelijk van de ene op de andere dag verkeersborden. En niet een paar, nee maar liefst 35 borden lijken van de aardbodem verdwenen te zijn. De gemeente staat voor een compleet raadsel en heeft maar snel nieuwe verkeersborden besteld.

150 euro per stuk
Tegen het Eindhovens Dagblad zegt een gemeenteambtenaar: ‘Verkopen aan een andere gemeente lijkt me niet haalbaar. Geen enkele gemeente koopt tweedehands borden. Dus ik zou niet weten wat de dieven ermee moeten, al schijnen die borden toch 150 euro per stuk op te leveren.’ Het enige wat de ambtenaar kan bedenken, is dat de dieven de borden laten omsmelten en voor de aluminium-kiloprijs gaan.

40 borden in Milheeze
Het gaat om verschillende borden als voorrangsborden, stopborden en snelheidsborden.
Overigens is het niet de eerste keer dat er in die omgeving een grote hoeveelheid aan borden is ontvreemd. In juni werden er in Milheeze en Asten in totaal 40 borden van de paal geschroefd.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Pipadekloon (Voorlichter) op
Studentenkamers
Door Mdevries (Beleidsambtenaar) op
Ga eens kijken in drankketen van de jeugd. In mijn gemeente heb ik eerder gezien dat ze daar als trofee hingen.
Door rijndert doting (journalist) op
Misschien is het handig om eens na te gaan hoeveel bijzet tafekltjes ervan verbodsborden in diverse cafetaria zijn aan te treffen.