ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Reinier IJntema volgt Berenike van Lohuizen-Jacobs op als directeur van bbn adviseurs

Reinier IJntema volgt Berenike van Lohuizen-Jacobs op als directeur van bbn adviseurs.

14 januari 2021
ReinierPersbericht-1280x991.jpg

Berenike van Lohuizen gaat bbn adviseurs per 1 april 2021 verlaten. Ze is bijna vijftien jaar aan bbn verbonden geweest, waarvan de laatste elf jaar als statutair directeur. Eerder bekleedde Van Lohuizen verschillende functies bij Schiphol Real Estate en Schiphol Group. Reinier IJntema wordt per 1 februari aanstaande als haar opvolger in de directie benoemd. Momenteel is Reinier één van de afdelingsmanagers van bbn. De directie van bbn bestaat per 1 april uit Arne Balvers en Reinier IJntema.

Mededirecteur Arne Balvers: “We zijn Berenike dankbaar voor de tomeloze energie waarmee ze bbn door de crisisjaren heeft geloodst en onze interne organisatie efficiënter heeft ingericht, inclusief het opzetten van een ontwikkelingsprogramma voor medewerkers en het invoeren van een roulatiemodel voor de bureauleiding. De overname van en integratie van BOB Advies BV was onder haar leiding succesvol. Ook speelde ze een belangrijke rol bij het agenderen van een duurzame bedrijfsvoering voor bbn. Nu kijk ik natuurlijk ook uit naar de samenwerking met Reinier, al jaren een zeer gewaardeerde collega. Zijn ervaring in bouw en techniek vormt een goede combinatie met mijn ontwikkel- en financiële achtergrond. Ondanks de vreemde tijd nu door corona staat bbn er sterk voor en kijken we met veel vertrouwen naar de toekomst.”

 

Van Lohuizen kijkt terug op prachtige jaren. “Mijn start als directeur, midden in de financiële crisis, was tumultueus. Daarna hebben we bbn uitgebouwd tot een stevige organisatie waar collega’s met veel plezier werken aan uitdagende opdrachten. Door de flexibiliteit en het ondernemerschap van alle bbn-ers hebben we ook in 2020, ondanks alle corona maatregelen, een uitstekend jaar achter de rug. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de organisatie en daarmee is voor mij het moment gekomen mijn horizon te verruimen.”

 

Reinier IJntema: “Ik ben blij dat ik het vertrouwen vanuit de organisatie heb gekregen om het stokje van Berenike te mogen overnemen. Voor mij is met name de moderne bedrijfscultuur binnen bbn uniek en dé te borgen kernwaarde. Binnen deze cultuur is er voor alle collega’s ruimte voor uitdaging waarbij werkplezier vooropstaat, hetgeen op een logische wijze overloopt in een vertrouwensrelatie met onze opdrachtgevers. Met veel plezier en vertrouwen kijk ik ernaar uit om, naast Arne, invulling te geven aan mijn nieuwe rol als directeur.”

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.