ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Hét jaarlijkse congres voor professionals in het ruimtelijk domein

Nu extra korting voor deelnemers die werkzaam zijn bij de overheid.

19 januari 2024
DVDP Neprom

Op donderdag 16 mei komen opnieuw honderden vakgenoten samen om deel te nemen aan de DVDP in Den Bosch. De DVDP is hét event voor alle professionals die actief zijn op het brede terrein van stedelijke ontwikkeling: markt én overheid. Samen staan we voor de immense opgave om een waardevolle en toekomstbestendige leefomgeving te ontwikkelen voor de komende generaties.

De DVDP is de dag van de projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling, woningontwikkeling, community ontwikkeling, maar vooral de dag van jouw ontwikkeling! Het is echt hét evenement waar marktpartijen, overheden en andere stakeholders elkaar ontmoeten, de verbinding aangaan en samen werken aan de grote ruimtelijke opgaven van deze tijd.

Tot 1 februari 2024 betaal je als deelnemer die werkzaam is bij de overheid slechts € 150,- (in plaats van € 250,-).

Back to the future

Tijdens deze editie maken we, met het oog op NEPROM haar vijftigjarig bestaan, een bijzondere tijdreis van 1974 naar 2074. Waar stonden we vijftig jaar geleden? Hoe was de reis naar 2024? Wat heeft ons dat geleerd en vooral: hoe kunnen we deze kennis inzetten voor de ontwikkeling van het Nederland voor morgen? Tijdens de DVDP 2024 gaan we met elkaar opzoek naar de kansen en uitdagingen voor onze reis naar 2074!

Zien we jou ook daar?

Wil jij samen met ruim 1.000 andere enthousiaste vakgenoten bijdragen aan de ontwikkeling en realisatie van een toekomstbestendig Nederland? Kom dan op 16 mei 2024 naar de DVDP in Den Bosch!

Meld je hier direct aan.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.