ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Gelukkig 2017: een mooi moment voor een meertalige PitPoint-app

Gelukkig 2017: een mooi moment voor een meertalige PitPoint-app

06 januari 2017

PitPoint wenst u graag een gelukkig 2017. Een nieuw jaar, waarin we weer een stap dichterbij ons einddoel hopen te komen: schoon vervoer in 2030. We hebben nog 13 jaar om dat te realiseren, maar: hoe eerder, hoe beter!

Wij werken dagelijks hard om het rijden op CNG, LNG, elektriciteit en waterstof zo eenvoudig mogelijk te maken. Dat doen we bijvoorbeeld door alle PitPoint tanklocaties, dat wil zeggen onze CNG-, LNG- en waterstof-tankstations, overzichtelijk te presenteren in onze PitPoint App.

Verbeterde versie

Trouwe gebruikers van deze app kennen het gemak ervan al langer. Onderweg kunt u precies zien waar het mogelijk is om schone brandstoffen te tanken. Ook makkelijk: als u uw favoriete of veelgebruikte PitPoint-tankstations markeert, krijgt u automatisch een melding over (gepland) onderhoud.

PitPoint is momenteel actief in Nederland, België en Duitsland. Wij vonden het daarom de hoogste tijd om onze app niet alleen in het Nederlands beschikbaar te maken, maar in meerdere talen. En de start van het nieuwe jaar is dan weer een mooi moment om aan te kondigen, dat de app vanaf nu in alle Europese appstores te verkrijgen is in meerdere talen, waaronder Engels, Duits en Frans en Deens. Uiteraard blijft ook de Nederlandse taal beschikbaar.

App EN  App DE  App FR

De App neemt automatisch de taalinstelling over van uw telefoon. Mocht de gekozen taal (nog) niet beschikbaar zijn, dan schakelt de PitPoint App automatisch over in het Engels. En alle onderhoudsmeldingen van uw geselecteerde favoriete stations worden weergegeven in de taal van het land waar het station zich bevindt.

We hopen dat u in 2017 zoveel mogelijk schone kilometers rijdt en onze app voorafgaand en tijdens uw reizen  volop gebruikt. Mocht u nog opmerkingen of aanvullingen hebben: we horen of lezen het graag.

PitPoint gaat ook in 2017 weer schoon op weg. Gaat u met ons mee?

app-store  Download de PitPoint App in de Apple App Store

play-store  Download de PitPoint app in de Google Play Store

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.