ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Hoe brengt u investeringen in klimaatadaptatie op gang?

Hoe brengt u investeringen in klimaatadaptatie op gang? Ontdek hoe u extra financiering voor uw projecten kunt creëren en samen kunt toewerken naar een vitale, klimaatbestendige stad.

22 oktober 2018
Dag-van-de-Stad.png

Dag van de stad - Amersfoort.

Bezoek de werksessie van Arcadis op de Dag van de Stad, maandag 29 oktober a.s. Wat u hier kunt verwachten ziet u in dit filmpje (30 seconden) of leest u hieronder.

Het realiseren van een klimaatbestendige stad is uitdagend, vooral het lostrekken van de daarvoor benodigde investeringen. In deze interactieve werksessie ontdekt u hoe u in uw stad investeringen kunt vergroten, stimuleren en versnellen. Eric Schellekens, senior adviseur klimaatadaptatie bij Arcadis, laat u kennismaken met een in de praktijk bewezen methodiek. Steden en stakeholders gebruiken deze om zicht te krijgen op extra investeerders en op geldstromen die eerder onbenut bleven. “Investeerders voor onze projecten blijken dichterbij dan we dachten” is daarbij een veelgehoorde reactie. Ontdek hoe u extra financiering voor uw projecten kunt creëren en samen kunt toewerken naar een vitale, klimaatbestendige stad.


Waar: Amersfoort - Wagenwerkplaats
Deelcongres: De veerkrachtige stad

Wanneer: maandag 29 oktober 2018

Tijd: Ochtendprogramma (11:30 - 12:15 uur)

Locatie: Circusschool
Contact: eric.schellekens@arcadis.com

 

Meer informatie over Arcadis @ Dag van de stad 2018 en aanmelden

Kijk voor ons volledige programma tijdens de Dag van de Stad op www.arcadis/De-dag-van-de-stad.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.