of 59250 LinkedIn

Recycling afgedankte armaturen en lichtmasten

Ziut installeert dagelijks nieuwe (led-)armaturen op plekken waar verouderde armaturen zaten. En we vernieuwen ook lichtmasten. Die oude masten en armaturen gooien we niet zomaar weg. We verwerken ze tot recyclebare materialen.
Reageer

Wat gebeurt er met oude armaturen? Ziut installeert dagelijks nieuwe (led-)armaturen op plekken waar verouderde armaturen zaten. En we vernieuwen ook lichtmasten. Die oude masten en armaturen gooien we niet zomaar weg. We verwerken ze tot recyclebare materialen.

Demonteren en sorteren

In oude armaturen zitten nog tal van materialen die kunnen worden hergebruikt. Denk aan kunststof, metalen, glas of elektrische onderdelen. We verkleinen onze afvalstroom door de diverse bruikbare materialen van afgedankte armaturen en masten te scheiden en te sorteren, waardoor ze geschikt worden om te verwerken en opnieuw te gebruiken. Daarom hebben we in ons magazijn in Apeldoorn een recyclingsysteem ingericht. Dit werkt zo succesvol dat we datzelfde binnenkort ook in andere vestigingen gaan opzetten.

 

Afstand tot de arbeidsmarkt

Voor dit werk hebben we bovendien een medewerker weten aan te trekken die voorheen een afstand tot de arbeidsmarkt had. Hij zat al enkele jaren werkloos thuis en had daar zijn buik van vol, zijn handen jeukten om weer aan de slag te gaan. Het voelt goed dat we hem werk kunnen bieden, en over zijn inspanningen zijn we ook meer dan tevreden.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingZiut B.V.

Bezoekadres:

Nieuwe Plein 1b

6811 KN  Arnhem

               

Postadres:

Postbus 253

6800 AG  Arnhem

026 800 19 00

 

info@ziut.nl

www.ziut.nl

Meer nieuws

Onze exptertises

Whitepapers