of 59123 LinkedIn

LoRa-TeleController: controle over openbare verlichting

LoRa-TeleController
Reageer

Controle over openbare verlichting met de TeleController.

De aansturing van verlichting is een stuk flexibeler wanneer wegbeheerders hun straatverlichting op afstand inschakelen, uitschakelen of dimmen.  Ziut introduceert de LoRa TeleController, een telemanagementsysteem waarmee straatverlichting op afstand wordt aangestuurd. Gebruikers besparen energie, de veiligheid wordt vergroot, en storingen worden direct gemeld en opgelost.

 

Download hier de LoRa TeleController brochure 

LoRa TeleController als onderdeel van Smart City

In het openbare leven worden steeds meer objecten via internet verbonden voor besturing en het doorgeven van data. Van meetapparatuur voor de luchtkwaliteit en afvalcontainers met sensoren die aangeven wanneer de unit vol is, tot sensoren die het grondwaterpeil meten. De lichtmast vormt een opstelpunt voor apparatuur met een bestaande elektriciteit aansluiting en is daarmee de ideale plek om extra apparatuur aan te koppelen. Met de LoRa TeleController haakt Ziut in op deze ontwikkelingen en levert daarmee ook een bijdrage aan de ‘Smart City’: de slimme stad van de toekomst, waarin ‘alles met alles’ is verbonden. De Smart City zorgt voor meer veiligheid en comfort, efficiënter energieverbruik, lagere kosten en een betere gezondheid.
 
LoRa en TeleController, de perfecte combinatie voor Smart City
De TeleController maakt gebruik van een nieuw en betrouwbaar netwerk: LoRa, geïntroduceerd door KPN in november 2015. LoRa is een draadloos datanetwerk met landelijke dekking en bij uitstek geschikt om apparaten die weinig stroom en data gebruiken verbinding te laten maken met internet. KPN zorgt voor LoRa, Ziut voor de toepassing.
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingZiut B.V.

Bezoekadres:

Nieuwe Plein 1b

6811 KN  Arnhem

               

Postadres:

Postbus 253

6800 AG  Arnhem

026 800 19 00

 

info@ziut.nl

www.ziut.nl

Meer nieuws

Onze exptertises

Whitepapers