of 62812 LinkedIn

Urban Insight college over circulair bouwen

Urban Insight college over circulair bouwen op 14 december a.s. Circulair bouwen geeft steden smoel. nut en de noodzaak van circulaire gebiedsontwikkeling
Sweco Reageer

Circulair bouwen geeft steden smoel! Over het nut en de noodzaak van circulaire gebiedsontwikkeling, hoor je meer op 14 december tijdens een nieuw Urban Insight College van Ellen van Bueren, hoogleraar Urban Development Management aan de TU Delft. Kijk online mee en laat je inspireren!

Het restaurant bij een recreatiegebied dat gemaakt is van het sloophout dat verderop in de stad vrijkwam bij een groot wegenproject. Of het terugbrengen van ‘oud water’ zoals de singel in Utrecht of de Jansbeek in Arnhem. Een biozone die ecologisch en landschappelijk is ingepast. Het zijn voorbeelden van circulair ontwerpen en bouwen, die zorgen voor aantrekkelijkere gebouwen en interessantere fysieke leefomgevingen, die beter bestand zijn tegen klimaatverandering omdat de natuur als uitgangspunt wordt gebruikt.

 

Je bent van harte welkom om hier mee over te horen en vragen te stellen tijdens het: 
Urban Insight College op 14 december van 11.00 – 12.00 uur 

Ellen van Bueren, hoogleraar Urban Development Management TU Delft, legt uit wat er nodig is voor effectieve circulaire maatregelen en hoe deze kunnen bijdragen aan een duurzame stad.

  • Het college is gericht op een internationaal publiek, voor collega’s en klanten uit alle Sweco landen. De voertaal is Engels.
  • Maandag 14 december
  • Van 11.00 tot 12.00 uur
  • Live te volgen via deze link


Urban Insight College
Urban Insight is het 10-jarige kennisprogramma van Sweco, gericht op de uitdagingen van de stad van de toekomst. Tijdens het Urban Insight College dat minimaal vier keer per jaar plaatsvindt,  leggen we de link tussen wetenschappelijk onderzoek en onze praktijk. Dit doen we in prikkelende open Colleges die toegankelijk zijn voor al onze collega’s en klanten. We dagen je uit om stil te staan bij de trends, ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van slimme mobiliteit, energietransitie, klimaatadaptatie, digitalisering, circulaire economie en gezonde veilige stad.

Rapport
In ons nieuwste Urban Insight rapport ‘Vision for the transition’ dat op 9 december verschijnt, schetsen we de voordelen van circulair ontwerpen en bouwen, én het belang om deze in de context van een bredere gebiedsontwikkeling te plaatsen.

 

Meer weten?

Rolien de Jong

tel:+31 612997248 / rolien.dejong@sweco.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSweco Nederland
De Holle Bilt 22
3732 HM De Bilt
Postbus 203
3730 AE De Bilt 
T +31 88 811 66 00 
info@sweco.nl

www.sweco.nl

Meer nieuws

Podcasts

ONLINE MAGAZINE

Denk je er weleens aan hoe de stad van de toekomst eruitziet? Wij doen niet anders. Elke dag opnieuw. Hoe wij die stad samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen, lees je in ons nieuwe online magazine. Wij delen onze kennis én die van experts en inspirators om ons heen. We vertellen je wat ons motiveert en waar we in geloven. En we zetten je graag aan het denken.

 

AANMELDEN

Whitepapers