of 64621 LinkedIn

Podcast ‘Veerkrachtig bij oplopende temperaturen’

Podcast ‘Veerkrachtig bij oplopende temperaturen’. Hoe bouw je in de stad veerkracht op tegen de steeds vaker voorkomende hittegolven?
Sweco Reageer

Steden krijgen in de toekomst intensiever, vaker en langduriger te maken met hittegolven door de klimaatverandering. Hitte is met name gevaarlijk voor kwetsbare inwoners zoals ouderen en hele jonge kinderen. Op dit moment sterven er al meer Europeanen door hittegolven dan door alle andere natuurlijke gevaren samen. We moeten meer doen om onze steden voor te bereiden en aan te passen aan de toekomst. Echter, hoe bouw je in de stad veerkracht op tegen de steeds vaker voorkomende hittegolven?

In onze Urban Insight podcast ‘Veerkracht bij oplopende temperaturen’ gaan twee duo’s in op deze vraag.

 

Eerst Fred Woudenberg afdelingsmanager Leefomgeving bij de GGD Amsterdam en Enrico Moens Programmamanager Ruimtelijke Adaptatie bij Sweco en mede-auteur van het Urban Insight rapport ‘Building resilience: being young and getting old in a hotter Europe’

 

Vanaf 15.10 minuten hoor je Martijn Schuit beleidsadviseur bij gemeente Groningen en Martijn Steenstra senior adviseur Water en Ruimte bij Sweco en dit jaar tevens de internationaal projectleider van het Urban Insight programma.

 

Laat je inspireren!

 

Luister de podcast via jouw favoriete platform:

 

Soundcloud 

Spotify 

Apple

 

 

Contact:

Enrico Moens

Programmamanager Ruimtelijke Adaptatie

M +31 6 55 32 81 63

Enrico.Moens@sweco.nl

 

Martijn Steenstra

senior adviseur Water en Ruimte

M +31 6 22 37 17 91

Martijn.Steenstra@sweco.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSweco Nederland
De Holle Bilt 22
3732 HM De Bilt
Postbus 203
3730 AE De Bilt 
T +31 88 811 66 00 
info@sweco.nl

www.sweco.nl

Meer nieuws

Podcasts

Revolutie aan de Amsterdamse grachten

Online verhalenbundel

Denk je er weleens aan hoe de stad van de toekomst eruitziet? Wij doen niet anders. Elke dag opnieuw. Hoe wij die stad samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen, lees je in onze nieuwste verhalen. Nieuwsgierig? Meld je aan voor onze online verhalenbundel en wij brengen 6 keer per jaar een stukje toekomst naar je toe.

Whitepapers