of 62284 LinkedIn

Podcast Hink stap sprong in circulaire woningbouw

Hink stap sprong in circulaire woningbouw. Beluister hier de Podcast.
Reageer

De ambitie van Nederland is niet mis: het bouwen van zo’n miljoen woningen, het vervangen van een deel van de woningvoorraad, én dat ook nog eens circulair. Wat is de rol van de partijen bij het versnellen en opschalen van circulaire woningbouw in Nederland en hoe komen we een stap, of liever, een sprong verder?

In onze Urban Insight podcast ‘Hink stap sprong in circulaire woningbouw’ gaan Claudia Swart,  senior projectmanager Gebiedsontwikkeling bij Sweco, René de Heer, wethouder bij de gemeente Zwolle en Sladjana Mijatovic, duurzaamheidsmanager bij gebiedsontwikkelaar BPD  met elkaar in gesprek over hoe we meters kunnen maken met circulaire woningbouw. Laat je inspireren!

 

Luister de podcast via jouw favoriete platform:

Apple podcast 

Spotify 

Soundcloud


Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSweco Nederland
De Holle Bilt 22
3732 HM De Bilt
Postbus 203
3730 AE De Bilt 
T +31 88 811 66 00 
info@sweco.nl

www.sweco.nl

Meer nieuws

Podcasts

ONLINE MAGAZINE

Denk je er weleens aan hoe de stad van de toekomst eruitziet? Wij doen niet anders. Elke dag opnieuw. Hoe wij die stad samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen, lees je in ons nieuwe online magazine. Wij delen onze kennis én die van experts en inspirators om ons heen. We vertellen je wat ons motiveert en waar we in geloven. En we zetten je graag aan het denken.

 

AANMELDEN

Whitepapers