of 58952 LinkedIn

Op naar een optimale bereikbaarheid van de Amsterdamse regio

Op naar een optimale bereikbaarheid van de Amsterdamse regio. Efficiënte en innovatieve oplossingen van mobiliteitsopgaven
Sweco 1 reactie

Ingenieursadviesbureau Sweco is door de Vervoerregio Amsterdam aangesteld als vaste partner voor ingenieurs- en adviesdiensten die gaan bijdragen aan een optimale bereikbaarheid van de Amsterdamse regio. 

Vervoerregio Amsterdam (VRA) heeft de ambitie om de best bereikbare stedelijke regio van Nederland te worden. Het complexe regionale verkeer-en vervoerssysteem in de Amsterdamse regio moet aansluiten op de nieuwe ontwikkelingen door een groei van het aantal inwoners, arbeidsplaatsen en bezoekers. De VRA stelt Sweco aan als vaste partner om te adviseren bij efficiënte en innovatieve oplossingen van deze mobiliteitsopgaven.

 

Sweco zal de komende vier jaar binnen twee percelen voor de Vervoerregio Amsterdam opdrachten uitvoeren op het gebied van ingenieursdiensten (o.a. haalbaarheidsstudies, milieueffectenrapportages, planuitwerkingen, bodemonderzoek) en beleidsadviesdiensten (o.a. modelstudies, verkeersveiligheid en monitoring).

 

                                   

William Harding, divisiedirecteur Transport & Mobiliteit bij Sweco:

De mobiliteitsopgave van onze hoofdstad is voor onze experts enorm interessant. Het vraagt om een integrale aanpak waarin kennis op het gebied van mobiliteit, innovatie, circulariteit en duurzaamheid samenkomt. Dit vraagt wel een intensieve samenwerking met de opdrachtgever en de omgeving, en dat hebben we dan ook centraal gesteld in ons plan van aanpak. Ik vind het fijn om te zien dat dit positief is gewaardeerd en we als eerste zijn geëindigd.

 

De Vervoerregio Amsterdam is een samenwerkingsverband van vijftien gemeenten op het gebied van verkeer en openbaar vervoer. In beide percelen binnen de raamovereenkomst zijn nog twee andere partijen gecontracteerd.

 

Meer weten?

William Harding, divisiedirecteur Transport & Mobiliteit 
+31 88 8115619 / 
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Spijker (n.v.t..) op
Ga dan eerst eens een openbaar vervoersnetwerk maken dat voor iedereen -ook voor toeristen- begrijpelijk is. De ingewikkeldheid van de diverse netwerken in combinatie met het kopen van een toegangsbewijs is zodanig dat veel mensen het openbaar vervoer links laten liggen.

Contactgegevens

AfbeeldingSweco Nederland
De Holle Bilt 22
3732 HM De Bilt
Postbus 203
3730 AE De Bilt 
T +31 88 811 66 00 
info@sweco.nl

www.sweco.nl

Meer nieuws

De kracht van stedelijk voorspellen


       Wat kan slimme technologie doen?

 

       Beluister hier de podcast

ONLINE MAGAZINE

Denk je er weleens aan hoe de stad van de toekomst eruitziet? Wij doen niet anders. Elke dag opnieuw. Hoe wij die stad samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen, lees je in ons nieuwe online magazine. Wij delen onze kennis én die van experts en inspirators om ons heen. We vertellen je wat ons motiveert en waar we in geloven. En we zetten je graag aan het denken.

 

AANMELDEN

Whitepapers