of 62812 LinkedIn

Online Urban Insight College: 'de toekomst van stedelijke mobiliteit'

Online Urban Insight College: 'de toekomst van stedelijke mobiliteit'
Sweco Reageer

We merken bijna allemaal dat ons mobiliteitsgedrag verandert door corona. We werken meer thuis en reizen minder kilometers naar het werk. Maar wat zijn de blijvende effecten van corona op ons mobiliteitsgedrag? En welke andere trends en ontwikkelingen kunnen we verwachten op het gebied van stedelijke mobiliteit? Laat je informeren én inspireren tijdens het volgende Urban Insight College op 21 september. Bert van Wee, professor Transport Policy aan de TU Delft, neemt je mee in de toekomst van stedelijke mobiliteit.

Bert van Wee onderzoekt ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit in relatie tot veiligheid, omgeving en beleid. In het College gaat hij in op  de effecten van corona op het mobiliteitsgedrag. Ook vertelt Bert uitgebreid over de impact van mobiliteitsveranderingen op de bereikbaarheid en leefbaarheid in steden. Want wat betekent het bijvoorbeeld als de auto uit de stad verdwijnt? Worden onze steden dan groener en misschien ook duurder? Op 21 september van 11.00 tot 12.00 uur hoor je hier meer over.

 

Naar de livestream

 

Laat je inspireren

We nodigen jou uit om (live) deel te nemen aan het Urban Insight College op maandag 21 september. Er is veel ruimte voor vragen en interactie. Middels de YouTube-chat kan je je vragen stellen aan de spreker (let op: hiervoor heb je een Google account nodig).

 

In het kort

• Maandag 21 september

• Van 11.00 tot 12.00 uur

• Live te volgen via via youtube

• Vragen kunnen worden gesteld aan de spreker in de YouTube-chat

 

Deel het college met jouw klant(en)

Urban Insight Colleges zijn sinds dit jaar voor iedereen toegankelijk. We willen je daarom vragen om jouw klant(en) uit te nodigen voor dit College. Stuur deze uitnodiging of de YouTube-link daarom gerust door!

 

Urban Insight College

Urban Insight is het 10-jarige kennisprogramma van Sweco, gericht op de uitdagingen van de stad van de toekomst. Tijdens het Urban Insight College dat minimaal vier keer per jaar plaatsvindt,  leggen we de link tussen wetenschappelijk onderzoek en onze praktijk. Dit doen we in prikkelende open Colleges die toegankelijk zijn voor al onze collega’s en klanten. We dagen je uit om stil te staan bij de trends, ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van slimme mobiliteit, energietransitie, klimaatadaptatie, digitalisering, circulaire economie en gezonde veilige stad.

 

Meer informatie?

Rolien de Jong

+31 88 8115722 / Mail

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSweco Nederland
De Holle Bilt 22
3732 HM De Bilt
Postbus 203
3730 AE De Bilt 
T +31 88 811 66 00 
info@sweco.nl

www.sweco.nl

Meer nieuws

Podcasts

ONLINE MAGAZINE

Denk je er weleens aan hoe de stad van de toekomst eruitziet? Wij doen niet anders. Elke dag opnieuw. Hoe wij die stad samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen, lees je in ons nieuwe online magazine. Wij delen onze kennis én die van experts en inspirators om ons heen. We vertellen je wat ons motiveert en waar we in geloven. En we zetten je graag aan het denken.

 

AANMELDEN

Whitepapers