of 63606 LinkedIn

Natuurlijk veilig op de grens van land en water

Natuurlijk veilig op de grens van land en water. Succesfactoren voor het integreren van investeringen in waterveiligheid en natuur.
Sweco Reageer

Succesfactoren voor het integreren van investeringen in waterveiligheid en natuur.

De Nederlandse overheid investeert ieder jaar circa 0,6 tot 1,0 miljard in de grote programma’s op het gebied van waterveiligheid en natuur in de grote wateren. Dat is een fors bedrag dat nodig is om Nederland veilig te houden en de natuur te behouden en te versterken.

Ook lukt het steeds vaker om waterveiligheid én natuurontwikkeling te combineren. Door investeringen in veiligheid en natuur te integreren ontstaan er extra kansen op het gebied van duurzaamheid, ruimtelijke kwaliteit en meervoudig ruimtegebruik. Ook beperkt dit overlast voor de omgeving en bespaart dit kosten. Dat is mooi meegenomen! Toch zien we tegelijkertijd ook voorbeelden van projecten waarin het combineren van veiligheid en natuur niet goed uit de verf komt.

 

Wij deden onderzoek naar de uitdagingen én succesfactoren voor het integreren van investeringen in waterveiligheid én natuurontwikkeling. Ben jij hier benieuwd naar? Lees dan snel de resultaten in onze whitepaper.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSweco Nederland
De Holle Bilt 22
3732 HM De Bilt
Postbus 203
3730 AE De Bilt 
T +31 88 811 66 00 
info@sweco.nl

www.sweco.nl

Meer nieuws

Podcasts

ONLINE MAGAZINE

Denk je er weleens aan hoe de stad van de toekomst eruitziet? Wij doen niet anders. Elke dag opnieuw. Hoe wij die stad samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen, lees je in ons nieuwe online magazine. Wij delen onze kennis én die van experts en inspirators om ons heen. We vertellen je wat ons motiveert en waar we in geloven. En we zetten je graag aan het denken.

 

AANMELDEN

Whitepapers