of 60249 LinkedIn

Kansen voor gemeenten: proeftuin met subsidie

Kansen voor gemeenten: proeftuin met subsidie. Per wijk  € 5 miljoen beschikbaar
Sweco Reageer

Vanuit het programma Aardgasvrije Wijken is er voor het vierde kwartaal 2019 opnieuw subsidie beschikbaar gesteld voor gemeenten die als proeftuin willen fungeren. Per wijk is er een subsidie van € 5 miljoen beschikbaar.

Vincent Jansen, hoofd afdeling Energie & Duurzaamheid bij Sweco, geeft een tip bij het aanvragen van de subsidie: ‘Maak een hoogwaardig kwalitatief plan waarin je je integrale aanpak duidelijk naar voren laat komen en waarin je koppelkansen laat zien met andere programma’s op het gebied van klimaatadaptatie, bodemsanering, ecologie of andere passende vervangingsplannen die leiden tot een verbetering van de leefomgeving. De combinatie van de energietransitie met klimaatadaptatie maken we vaker, omdat dit echt een hele sterke combinatie is en beide op dit moment erg belangrijk zijn voor het toekomstbestendig maken van de leefomgeving.’

 

Contact

Olav Groenendijk, Directeur Marketing & Communicatie
+31 88 8114697 / 

Karin Groendijk, Senior Adviseur Media en PR

+31 88 8115245 / 
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSweco Nederland
De Holle Bilt 22
3732 HM De Bilt
Postbus 203
3730 AE De Bilt 
T +31 88 811 66 00 
info@sweco.nl

www.sweco.nl

Meer nieuws

Podcasts

ONLINE MAGAZINE

Denk je er weleens aan hoe de stad van de toekomst eruitziet? Wij doen niet anders. Elke dag opnieuw. Hoe wij die stad samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen, lees je in ons nieuwe online magazine. Wij delen onze kennis én die van experts en inspirators om ons heen. We vertellen je wat ons motiveert en waar we in geloven. En we zetten je graag aan het denken.

 

AANMELDEN

Whitepapers