of 63606 LinkedIn

Design Challenge

Design Challenge. Bedenk dé ontmoetingsplek van de toekomst!
Sweco Reageer

Bij Sweco draait het elke dag om échte verandering. In al onze opgaven is dit het vertrekpunt. Met oog voor wat om de hoek belangrijk is en met het lef om over grenzen heen te kijken. Dat doen we in 2021 via de Sweco Design Challenge, met als ontwerpuitdaging dé ontmoetingsplek van de toekomst te bedenken. Juist nu, in een tijd waarin ontmoeting, verbinding en cohesie van grote invloed zijn op het kleine en grote geluk van de stad. Een tijd waarin ruimtelijk ontwerp, sociale interactie en techniek elkaar triggeren en versterken. In de challenge hebben we ruimte voor drie gedreven ontwerpers om hier mee aan de slag te gaan.

En speciaal voor deze drie -en alle anderen die zichzelf ook willen stretchen- organiseren we op 22 juni aanstaande een online masterclass ‘Feel like home’. Deze meeting inspireert, verbindt en informeert je in de volle breedte over dit onderwerp. Zo interessant dat we de deuren voor iedereen opengooien: van bestuur, beleid, sweco-collega, ontwerper tot betrokken klant of bewoner: wees welkom.

Dus! Wil jij je laten inspireren? Schrijf je nu in! Online hebben we de ruimte, dus stuur de uitnodiging gerust door. Inschrijven kan tot 21 juni 12.00 uur. Na inschrijving ontvang je binnenkort het linkje van de meeting. 

 

De details:  

Dinsdag 22 juni, 09:00-12:00 uur (inclusief mini-breaks, interactie en meer afwisseling), inschrijven via de link onderaan deze mail.

 

Het programma:  

  • Welkom – Lonneke Wijnhoven (directeur communicatie Sweco) 
  • Urban Insight – het 10-jarige internationale kennisprogramma van Sweco over stedelijke uitdagingen- Sietske Konings (country project leader Sweco) 
  • De Veilige en Gezonde Stad- Susan Groot Jebbink (businessdirector Sweco) 
  • Transformatie in de stad- Bas Horsting (architect en urban planner Sweco) 
  • Verbinding in de stad - Marieke Beekers (verbindingsmaker gemeente Breda) 

Meld je aan voor de Masterclass ›

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSweco Nederland
De Holle Bilt 22
3732 HM De Bilt
Postbus 203
3730 AE De Bilt 
T +31 88 811 66 00 
info@sweco.nl

www.sweco.nl

Meer nieuws

Podcasts

ONLINE MAGAZINE

Denk je er weleens aan hoe de stad van de toekomst eruitziet? Wij doen niet anders. Elke dag opnieuw. Hoe wij die stad samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen, lees je in ons nieuwe online magazine. Wij delen onze kennis én die van experts en inspirators om ons heen. We vertellen je wat ons motiveert en waar we in geloven. En we zetten je graag aan het denken.

 

AANMELDEN

Whitepapers