of 58952 LinkedIn

Vakbeurs Openbare Ruimte

Vakbeurs Openbare Ruimte. Bomen Tour geeft invulling aan 'Maatschappelijk Verantwoord Inkopen".
Stichting Groenkeur Reageer

AfbeeldingNog vier weken en dan opent de Vakbeurs Openbare Ruimte haar deuren. Dit jaar gaan wij voor groen en gezond! Niet alleen qua leefomgeving, maar ook qua gezondheid. In onze stand 2.154 praten wij met u verder onder het genot van een smakelijke en gezonde, groene smoothie.

Als kennispartner arrangeren wij lezingen op verschillende podia over diverse onderwerpen. U kunt zich registreren voor de beurs en meteen aanmelden voor één of meer beursbelevingen.

                     
Op beide beursdagen organiseren wij wederom de Groenspiratie Tour, met dit jaar ook een Bomen Tour. De eerste rondgang voert bezoekers langs exposanten die in een korte pitch vertellen over actuele en zeer uiteenlopende onderwerpen. De Bomen Tour voert langs bedrijven die op duurzame wijze bomen en vaste planten kweken en hiermee invulling geven aan het inkoopcriterium 'Maatschappelijk Verantwoord Inkopen". Dit betekent dat de overheid niet alleen let op de prijs van wat zij koopt. Maar ook op de effecten op milieu en sociale aspecten.

De tours starten om 11:00 en 13:00 uur bij de kiosk naast de entree in hal 2. Per tour zijn is er beperkt aantal plaatsen beschikbaar; vergeet dus niet om u direct aan te melden bij uw beursregistratie.

 

Afbeelding

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingStichting Groenkeur

Kokermolen 11, 3994 DG Houten

Postbus 1010, 3990 CA Houten

Tel.nr. 030 6595 663

www.groenkeur.nl

info@groenkeur.nl

Meer nieuws

Vakbeurs Openbare ruimte