of 59345 LinkedIn

Praktijkboek Multifunctionele Daken en Gevels

Praktijkboek Multifunctionele Daken en Gevels. Steeds meer gemeenten geven subsidie op de aanleg van groendaken in het kader van klimaatadaptatie. Deze  daken moeten natuurlijk wel goed worden aangelegd, anders kunnen de gevolgen niet te overzien zijn.
Stichting Groenkeur Reageer

Steeds meer gemeenten geven subsidie op de aanleg van groendaken in het kader van klimaatadaptatie. Deze  daken moeten natuurlijk wel goed worden aangelegd, anders kunnen de gevolgen niet te overzien zijn.

Op dit moment staan er veel ontwikkelingen in de steigers. Het 'Praktijkboek multifunctionele daken en gevels' is volop in ontwikkeling. De Green Deal Groene Daken gaat over naar het Nationaal Dakenplan. 

 

Gesprekken over de leerlijn boomverzorging lopen. Kleurkeur, keurmerk voor ecologisch bermbeheer is onderwerp van gesprek. De website van Groenkeur nemen we onder handen. Elke week komen er nu bedrijven met duurzame boomkwekerijproducten bij door de samenwerking met PlanetProof. Vanuit de Green Deal Sportvelden zijn er wensen voor certificering. We hebben gesprekken over de doorontwikkeling van Groenkeur: Hoe vullen we de certificering naar de toekomst verder in. Genoeg te doen dus. Heeft u een mening over deze onderwerpen als deelnemer of opdrachtgever? Schroom niet u te melden om mee te kunnen praten.

 

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingStichting Groenkeur

Kokermolen 11, 3994 DG Houten

Postbus 1010, 3990 CA Houten

Tel.nr. 030 6595 663

www.groenkeur.nl

info@groenkeur.nl

Meer nieuws

Vakbeurs Openbare ruimte