of 63623 LinkedIn

Inzameling Voedselbank tijdens SRO drive-through

Inzameling Voedselbank tijdens SRO drive-through. FC Utrecht zamelt met DHL lang houdbare producten, kleding en speelgoed in.
SRO Reageer

FC Utrecht zamelt met DHL lang houdbare producten, kleding en speelgoed in.

Na eerdere succesvolle acties in stad en regio zet FC Utrecht zich op vrijdag 23 april in voor gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. De club zamelt op die dag, samen met partner DHL en de samenwerkende gemeenten, lang houdbare etenswaren, kleding en speelgoed in. In zeven gemeenten zijn er drive through-plekken ingericht, waar de gevraagde spullen ingeleverd kunnen worden. Ook in Amersfoort is er op de parkeerplaats van SRO een inzamelpunt.

Sinds eind 2019 is er sprake van een hernieuwde samenwerking tussen FC Utrecht en de gemeente Amersfoort. Door de intensievere samenwerking op maatschappelijk vlak zijn de reeds bestaande banden versterkt en is de samenwerking tussen de betaalde voetbalorganisatie en de gemeente geïntensiveerd.

FC Utrecht maatschappelijk focust zich voornamelijk op het bevorderen van een gezonde leefstijl bij kinderen en het bestrijden van eenzaamheid onder ouderen waarbij zij een inclusieve samenleving toejuichen. Zo worden er maatschappelijke activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld het jaarlijkse kerstdiner in het stadion met Amersfoortse senioren, een voetbalclinic en een scholenprogramma rond thema gezondheid en financiën. In Amersfoort is SRO de uitvoeringspartner voor deze maatschappelijke activiteiten. De coördinatie hiervan ligt bij de buurtsportcoaches van SRO.


Datum inzameling: vrijdag 23 april van 12.00 tot 16.00 uur

Locatie drive-through: parkeerplaats SRO, Soesterweg 556 in Amersfoort

 

Op maandag 26 april rond 10.00 uur worden de ingeleverde spullen afgeleverd bij de Voedsel- en speelgoedbank.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingKantoor Amersfoort NV SRO
Soesterweg 556
3812 BP Amersfoort
033 422 5100

Kantoor Haarlem NV SRO
Minckelersweg 40
2031 EM Haarlem
Afbeelding023 512 1700

www.sro.nl

communicatie@sro.nlAfbeelding
pers@sro.nl 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

INSCHRIJVEN

Samenwerken met SRO

Meer nieuws

Gemeente Amersfoort over SRO

Gemeente Bunschoten over SRO

Gemeente Haarlem over SRO