of 61869 LinkedIn

Zonnepark Aadijk Almelo officieel geopend

Zonnepark Aadijk Almelo officieel geopend. Park op een groot scherm in werking gezet
SolarEnergyWorks Reageer

SolarEnergyWorks kijkt samen met haar partners terug op een zeer geslaagd openingsfeest van Zonnepark Aadijk Almelo. De locatie hiervoor was voetbalvereniging ASV’57, de Aadorpse voetbalclub is pal naast het zonnepark gelegen. Voorafgaand aan de openingsceremonie, waarbij het park op een groot scherm in werking werd gezet, werd er een voetbal clinic georganiseerd voor de lokale jeugd, onder leiding van Joey Konings en Orestis Kiomourtzoglou, profspelers van Heracles. De pannenkoeken bus, een dubbeldekker met uitzicht over het zonnepark en een mooie leren voetbal voor alle spelertjes maakte het straatfeest compleet.

Afbeelding

vlnr, Marc van Velzen, CEO en medeoprichter SolarEnergyWorks. Mr. Anders Marcus, CEO OBTON. Dhr. Euge`ne van Mierlo, wethouder programma Duurzaamheid en Zorg en WMO, gemeente Almelo. Dhr. Jan Wessels, voorzitter ASV57. Drs. MRE Eric van der Gun, CFO en medeoprichter SolarEnergyWorks.

(Onderste rij, selectie Nederlands elftal WK 2030)


Afbeelding

Afbeelding
Afbeelding
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

SolarEnergyWorks B.V.

Afbeelding

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht

085 130 1276

www.solar-ew.com

info@solar-ew.com

Meer nieuws

Onze projecten

SolarEnergyWorks is een speler van het eerste uur. Inmiddels is er een veelvoud aan zonneparken gerealiseerd en is er een groot aantal kansrijke projecten in ontwikkeling. Met de dag komt de volledige energietransitie dichterbij. Haakt u ook aan?


Lees hier meer over onze projecten

Whitepapers van SolarEnergyWorks