of 62812 LinkedIn

SolarEnergyWorks en ASV’57 scoren samen

SolarEnergyWorks en ASV’57 scoren samen. Aadorpse voetbalclub wordt de duurzaamste van Nederland.
SolarEnergyWorks Reageer

Aadorpse voetbalclub wordt de duurzaamste van Nederland.

Dat SolarEnergyWorks en ASV’57 goede buren waren was al een tijdje duidelijk. Eerder dit jaar vierde de Utrechtse ontwikkelaar van zonneparken groots de opening van het 40 hectare tellende park aan de Aadijk op de middenstip van de Aadorpse voetbalclub. Het zonnepark als goede noaber, zoals voorzitter Jan Wessels van ASV’57 het tijdens de feestelijke opening verwoordde. Tijdens de ontwikkeling van het park, sprak het bestuur van ASV’57 ook de ambitie uit de verduurzaming van haar club verder invulling te geven. ASV’57 wil graag de duurzaamste club van Nederland worden. Een missie die uiteindelijk leidde tot een shirtsponsorsamenwerking tussen beide partijen. Een samenwerking die tijdens de opening nog eens een extra impuls kreeg met een cheque van 10.000,- euro van SolarEnergyWorks, ten behoeve van de verdere verduurzaming van de club.

ASV’57 zal haar clubhuis voorzien van 82 zonnepanelen welke naar verwachting dit jaar nog geplaatst worden. Hiermee hebben ze in een kort tijdbestek weten te bewerkstelligen dat de verlichting rondom het voetbalveld, de kleedkamers en ruimtes rond het clubgebouw zijn voorzien van LED-verlichting en dat de hiervoor benodigde elektriciteit door hen zelf wordt opgewekt. 

 

Een Groene Club om trots op te zijn!

 

 

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

SolarEnergyWorks B.V.

Afbeelding

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht

085 130 1276

www.solar-ew.com

info@solar-ew.com

Meer nieuws

Onze projecten

SolarEnergyWorks is een speler van het eerste uur. Inmiddels is er een veelvoud aan zonneparken gerealiseerd en is er een groot aantal kansrijke projecten in ontwikkeling. Met de dag komt de volledige energietransitie dichterbij. Haakt u ook aan?


Lees hier meer over onze projecten

Whitepapers van SolarEnergyWorks