of 62812 LinkedIn

Samenwerken met ROC van Twente

Samenwerken met ROC van Twente. SolarEnergyWorks en Obton slaan handen ineen met derdejaarsstudenten. Verbeteringen in en om het Zonnepark Aadijk in Almelo.
SolarEnergyWorks Reageer

SolarEnergyWorks en Obton slaan handen ineen met derdejaarsstudenten.

In het voorjaar van 2020 is zonnepark Aadijk in Almelo feestelijk geopend door ontwikkelaar SolarEnergyWorks en investeerder Obton. Sindsdien levert het park stroom voor maar liefst 10.000 huishoudens, oftewel een derde van Almelo. De ontwikkelaar heeft daarna niet stil gezeten en heeft zich ingezet voor verschillende verbeteringen in en om het zonnepark, zoals; het verduurzamen van het nabijgelegen voetbalclub ASV’57, het plaatsen van een heuse ballenvanger, het park laten onderhouden door lokale schapenhouders, het plaatsen van insectenhotels en het aanleggen van wandelpaden voor omwonenden. De volgende stap is het ontwerpen en vervaardigen van zes informatieborden over het zonnepark op de route van één van de wandelpaden. Hiervoor zijn SolarEnergyWorks en Obton een samenwerking aangegaan met lokale studenten van ROC van Twente.

                    “De samenwerking geeft mijn studenten de mogelijkheid zich te ontwikkelen met een ‘echte’ opdracht. Zodat de koude douche die stage vaak voor ze is, wat lauwer wordt.” Jan-Joost Luimes, projectmanager BuROC bij ROC van Twente.

 

Lees verder door de white paper hier gratis te downloaden!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

SolarEnergyWorks B.V.

Afbeelding

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht

085 130 1276

www.solar-ew.com

info@solar-ew.com

Meer nieuws

Onze projecten

SolarEnergyWorks is een speler van het eerste uur. Inmiddels is er een veelvoud aan zonneparken gerealiseerd en is er een groot aantal kansrijke projecten in ontwikkeling. Met de dag komt de volledige energietransitie dichterbij. Haakt u ook aan?


Lees hier meer over onze projecten

Whitepapers van SolarEnergyWorks