of 61869 LinkedIn

Gezond verstand! Gedragscode Zon op land!

Gezond verstand! Gedragscode Zon op land! Welke gevolgen hebben de afgesproken voorwaarden op het ontwikkelen van een zonnepark.
SolarEnergyWorks Reageer

Vorig jaar hebben negen organisaties de Gedragscode Zon op land ondertekend waarmee extra voorwaarden zijn afgesproken voor het ontwikkelen van zonneparken op land boven de al wettelijk bepaalde eisen. Deze negen organisaties erkennen met de Gedragscode dat het opwekken van zonne-energie middels zonneparken op land nodig is voor het halen van de doelen van de energietransitie. Nu een jaar verder bekijkt zonneparkontwikkelaar SolarEnergyWorks welke gevolgen de afgesproken voorwaarden hebben op het ontwikkelen van een zonnepark.

“Heel wat voorbereiding gaat vooraf en eerst moeten er een aantal flinke hobbels succesvol gepasseerd worden wil de eerste fase van de bouw van start gaan. Zonneparken voldoen daarmee aan de hoogste normen voor landschappelijke inpassing.” Arie van der Steen, SolarEnergyWorks

 

Lees verder door de white paper hier gratis te downloaden!


Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

SolarEnergyWorks B.V.

Afbeelding

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht

085 130 1276

www.solar-ew.com

info@solar-ew.com

Meer nieuws

Onze projecten

SolarEnergyWorks is een speler van het eerste uur. Inmiddels is er een veelvoud aan zonneparken gerealiseerd en is er een groot aantal kansrijke projecten in ontwikkeling. Met de dag komt de volledige energietransitie dichterbij. Haakt u ook aan?


Lees hier meer over onze projecten

Whitepapers van SolarEnergyWorks