of 59082 LinkedIn

Wifi-gebaseerde slimme verlichtingsmarkt

Wifi-gebaseerde slimme verlichtingsmarkt. Signify blijft op overnamepad. De Nederlandse lichtfabrikant heeft WiZ Connected gekocht
Signify Reageer

Signify blijft op overnamepad. De Nederlandse lichtfabrikant heeft WiZ Connected gekocht. Dit is het bedrijf achter het op wifi gebaseerde connected verlichtingssysteem WiZ.

De toevoeging van WiZ stelt Signify naar eigen zeggen in staat om zijn leiderschap uit te breiden door in te stappen op de wifi-gebaseerde slimme verlichtingsmarkt. ‘We zijn erg blij om onze krachten te bundelen met de teams van WiZ Connected die een geweldig technologieplatform hebben ontwikkeld waarmee we een groter klantenbestand in de groeiende markt van op wifi gebaseerde verlichting kunnen aanspreken’, aldus Eric Rondolat, chief executive officer van Signify.

 

‘We zijn verheugd deel uit te maken van Signify. WiZ is een open Internet of Things-platform, toegankelijk voor alle verlichtings- en elektrische leveranciers, en biedt de voordelen van verbonden apparaten aan alle eindgebruikers’, aldus Jean-Eudes Leroy, chief executive officer van WiZ Connected.

 

WiZ Connected heeft zijn hoofdkantoor in Hong Kong. De 53 personeelsleden zullen de connected lampen en armaturen van het bedrijf ook na afronding van de overname wereldwijd blijven verkopen onder hun eigen merknaam. De transactie zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2019 worden afgerond.

 

Eerder dit jaar kocht Signify al de lifi-specialist Firefly.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting