of 65101 LinkedIn

Wereldleider in slimme straatverlichting

Wereldleider in slimme straatverlichting. Interact City-straatverlichtingssysteem en de managementsoftware ingezet in meer dan 1.000 projecten in 37 landen.
Signify Reageer

Navigant Research heeft een rapport uitgegeven met de titel 'Navigant Research Leaderboard: Smart Street Lighting', waarin Signify wordt beoordeeld als de wereldwijde leider in slimme straatverlichting.

Navigant Research definieert slimme straatverlichting als ‘een algemene beschrijving voor het gebruik van geavanceerde technologieën voor de efficiënte werking, bewaking en beheer van straatverlichting binnen een slimme stadsstrategie’. Slimme straatverlichting wordt mogelijk gemaakt door verschillende technologieën zoals sensoren, besturingsknooppunten, gateways, camera's, draadloze communicatie en gegevensanalyse.

 

Het Navigator's Smart Street Lighting Leaderboard-rapport beoordeelt 14 leveranciers van via het internet gekoppelde straatverlichting wereldwijd, op criteria zoals de go-to-market strategie, partners, productstrategie, geografisch bereik, aanwezigheid op de markt, verkoop, marketing en distributie, productkenmerken en portfolio, productintegratie en continuïteit.

 

Signify wordt gerangschikt als de algemene leider met leiderschap in strategie en uitvoering. Navigant Research schat dat de wereldwijde markt voor slimme straatverlichting in 2018, 751 miljoen euro waard is. Naar verwachting zal de jaarlijkse omzet van smart street lighting in 2027 wereldwijd toenemen tot bijna 7,1 miljard euro, wat een jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 28,9 procent betekent.

 

Signify heeft een hoge waardering gekregen voor alle criteria voor slimme straatverlichting. Een goed voorbeeld van het marktleiderschap is volgens de onderzoekers het succes van het Interact City-straatverlichtingssysteem en de managementsoftware van het bedrijf, dat is ingezet in meer dan 1.000 projecten in 37 landen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Whitepapers

Interact City - werken aan groei, duurzaamheid en veiligheid