of 58952 LinkedIn

Voorzie alle verlichting in grote internationale steden voor 2025 van led!

Philips schaart zich achter de oproep van The Climate Group om alle straatverlichting in steden voor 2025 te voorzien van led.
Reageer

Philips schaart zich achter de oproep van The Climate Group om alle straatverlichting in steden voor 2025 te voorzien van led.

Tijdens de jaarlijkse vergadering van de Climate Week NYC in New York ondersteunde Philips de introductie van de nieuwe, grote, wereldwijde campagne van The Climate Group met de titel ‘LED = Lower Emissions Delivered’. De campagne moedigt lokale overheden, steden en nutsbedrijven aan om de voordelen van het overschakelen naar led te omarmen: lagere kosten en minder kooldioxide-uitstoot.

 

Een nieuw rapport dat deze week is gepubliceerd, ‘Support the Big Switch’, onthult dat grote steden overal ter wereld willen opwaarderen naar led. Het stelt vast dat, nu de technologische barrières voor het overschakelen naar led zijn overwonnen, steden meer ondersteuning wensen van overheid en financiële instituten voor het verfijnen van businessmodellen en financieringsmogelijkheden die helpen de overschakeling te maken. De stad Los Angeles begon in 2013 met de installatie van 140.000 led-straatlantaarns en rapporteert nu al energiebesparingen van 63 procent en kostenbesparingen van circa 8,7 miljoen dollar in 2014.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting