of 58952 LinkedIn

Verlichtingsproject met 182.000 ledlampen

Verlichtingsproject met 182.000 ledlampen. Nieuwe led-verlichting verbetert ook de veiligheid
Signify Reageer

Belo Horizonte, een van de grootste steden van Brazilië, nadert de afronding van het upgraden van 182.000 straatlantaarns met led's van verlichtingsproducent Signify. 90 procent van het project is afgerond.

De upgrade maakt deel uit van de eerste grote publiek-private samenwerking in Brazilië tussen Belo Horizonte Iluminaçao Publica (BHIP) en Signify. De nieuwe led-verlichting verbetert ook de veiligheid van de burgers in de straten van Belo Horizonte.

 

50 procent besparing
Het project begon in 2017 met het opstellen van een overzicht van alle openbare lichtpunten, met informatie voor het selecteren van de beste armaturen voor elke straat en het plannen van tijdige levering en installatie. Tot nu toe is 90 procent van de installatie voltooid en in deze stadsdelen heeft de gemeente ruim 50 procent bespaard op elektriciteitskosten. Dit is het equivalent van de hoeveelheid elektriciteit die naar schatting door 34.000 Braziliaanse huishoudens in een jaar wordt gebruikt.

 

De nieuwe led-straatlantaarns zijn afkomstig uit de Road line-serie en worden vervaardigd in de Braziliaanse fabriek van Signify in Varginha, Minas Gerais. De straatlantaarns op de grote lanen zijn uitgerust met services voor beheer op afstand, waardoor BHIP de straatlantaarns eenvoudiger kan beheren. Brazilië heeft 18 miljoen lichtpunten, wat het grote potentieel van het land illustreert om zijn CO2-voetafdruk te verbeteren door de openbare verlichting te upgraden naar led’s.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting