of 58952 LinkedIn

Verlichting verandert Canada´s eerste spoorwegtunnel in promenade

Verlichting verandert Canada´s eerste spoorwegtunnel in promenade. De verlichting zal 365 dagen per jaar voor een dynamische lichtshow zorgen
Reageer

De gerenoveerde Brockville spoorwegtunnel in Canada, de eerste spoorwegtunnel van het land, wordt sinds kort verlicht door Color Kinetics dynamische led-verlichting van Philips Lighting.

De 525 meter lange tunnel is getransformeerd door meer dan 700 Philips Color Kinetics ColorGraze MX4 Powercore- armaturen. De armaturen veranderen de grotendeels ongebruikte spoorwegtunnel in promenade.

De verlichting in de tunnel zal 365 dagen per jaar voor een dynamische lichtshow zorgen, voor bewoners en toeristen. Bewoners kunnen ook aangepaste lichtshows aanvragen, voor evenementen die worden gehouden aan de waterkant. Het zal een centraal punt worden voor gemeenschappelijke activiteiten en festivals gedurende het hele jaar. De tunnel zal gepromoot worden als een van de iconische herkenningspunten van de Thousand Islands-regio in Canada. 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting