of 59082 LinkedIn

Verlichting iconische bruggen in Londen

Verlichting iconische bruggen in Londen. Het project wordt afgerond in 2022, waarna Signify de systemen 10 jaar beheert.
Signify Reageer

Signify is door de Illuminated River Foundation geselecteerd om 15 van de iconische bruggen in Londen te gaan verlichten met led-lampen.Het project wordt afgerond in 2022, waarna Signify de systemen 10 jaar beheert.

Het contract werd toegekend door de Illuminated River Foundation om de stad nieuw leven in te blazen en beroemde bruggen over rivier de Theems Londen nog meer te onderscheiden. Signify won het contract voor de levering van zijn Interact Landmark-systeem en Philips Color Kinetics led-armaturen om de bruggen te verlichten met lichteffecten via een centraal beheerd softwaresysteem. Bovendien gaat het bedrijf de connected brugverlichting de komende 10 jaar op afstand bewaken en beheren.

 

De eerste fase begint nu en halverwege 2019 zullen 4 bruggen verlicht worden met Philips Color Kinetics led-armaturen: de London Bridge, de Cannon Street Railway Bridge, de Southwark Bridge en de Millennium Bridge.

 

Meer dan 22.000 connected Philips Color Kinetics led-lichtpunten, die geschikt zijn voor weergave van meer dan 16 miljoen kleuren, zullen worden gebruikt om dynamische lichteffecten. Uiteindelijk zullen de 15 bruggen meer dan 13.000 led-armaturen tellen. Deze worden individueel of centraal beheerd om dynamische scènes te creëren.

 

De Amerikaanse kunstenaar Leo Villareal uit New York is de initiatiefnemer van het project. Samen met het Britse architectenbureau Lifschutz Davidson Sandilands nam de kunstenaar het initiatief om alle bruggen tussen de Albert Bridge en de Tower Bridge te voorzien van led.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting