of 61869 LinkedIn

Verbinden van 85.000 lichtpunten in Keulen

Verbinden van 85.000 lichtpunten in Keulen. Keulen toonaangevend op het gebied van digitalisering
Signify Reageer

Signify gaat de Duitse stad Keulen helpen om alle 85.000 lichtpunten van de stad te verbinden met het lichtbeheersysteem Interact City. RheinEnergie is verantwoordelijk voor de plaatsing van de verlichting.

In de komende 15 jaar worden alle lichtpunten vervangen. Keulen, de op 3 na grootste stad van Duitsland, is een van de toonaangevende steden op het gebied van digitalisering. Samen met energiepartner RheinEnergie en andere deelnemende bedrijven, verenigingen en instellingen zet het zich in om een ??zogenaamde smart city te ontwikkelen en een van de eerste slimme steden van Duitsland te worden.

 

Interact City stelt RheinEnergie in staat om continu alle lichten te monitoren en te beheren vanaf een enkel dashboard. Dit maakt de planning van onderhoud en reparaties efficiënter en voorziet RheinEnergie van informatie en gegevens over de prestaties en status van de lichtpunten voor analyses, rapporten en evaluaties.

 

Bovendien maakt het systeem de integratie van sensoren op de armaturen mogelijk, bijvoorbeeld voor het meten van milieugegevens of verkeersstromen en levert daarmee betrouwbare gegevens voor duurzame en toekomstgerichte stedelijke ontwikkeling. Dankzij open interfaces (API's) is het systeem ook geïntegreerd in het SAP-systeem van RheinEnergie, waarbij armatuurinventarisgegevens worden gecombineerd met de boekhoud- en inkoopgegevens van RheinEnergie.

 

Bron: LED Magazine 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting