of 59190 LinkedIn

Upgrade van de straatverlichting in heel Jakarta

Upgrade van de straatverlichting in heel Jakarta. Het project behelst een opwaardering van zo’n 90.000 straatverlichtingsarmaturen met connected led-lampen.
Reageer

Philips Lighting installeert connected led-straatverlichtingssystemen in Jakarta.

Philips Lighting gaat een upgrade van de straatverlichting in heel Jakarta doorvoeren. Het project behelst een opwaardering van zo’n 90.000 straatverlichtingsarmaturen met connected led-lampen.

De lampen worden verbonden met een Philips CityTouch lichtbeheersysteem. Het project moet in amper 7 maanden afgerond zijn, wat betekent dat er ongeveer 430 lichtpunten per dag met het systeem worden verbonden.

‘De afgelopen jaren hebben we ons in de eerste plaats toegespitst op een dringende verbetering van onze openbare diensten, inclusief straatverlichting. We willen van Jakarta een ‘smart city’ maken waarin alles “connected” is, om het leven van onze burgers veiliger en comfortabeler te maken in een stad die er zowel overdag als 's nachts mooi uitziet. Tegelijk zijn we er ook van overtuigd dat connected verlichting bijdraagt tot een verlaging van onze energiefactuur en een verbetering van de openbare diensten’, zo luidt het bij de administratie van het hoofdstedelijk gewest DKI Jakarta. ‘Dit is niet het eerste project met Philips Lighting; we hebben ook op andere verlichtingsprojecten samengewerkt, zoals de verlichting van het nationaal monument van Jakarta (Monas), het legendarische verwelkomingsmonument (Tugu Selamat Datang) op de rotonde van het Hotel Indonesia en diverse openbare ruimtes en parken.’

 

Hoewel de installatie in Jakarta een van de grootste ter wereld is, kan de CityTouch-technologie volgens Philips worden aangepast om ook kleine of middelgrote stedelijke agglomeraties van dezelfde voordelen te laten genieten. De combinatie van led-armaturen en de monitoring op afstand met behulp van het Philips CityTouch-verlichtingsbeheersysteem maakt het mogelijk zowel op energie- als op exploitatiekosten te besparen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting