of 62812 LinkedIn

Tafellamp die met uv C-licht moet beschermen tegen coronavirus

Tafellamp die met uv C-licht moet beschermen tegen coronavirus.
Signify Reageer

Signify introduceert de Philips uv C-tafellamp. De tafellamp moet consumenten helpen om hun huis op een effectieve manier te desinfecteren tegen virussen en bacteriën en hun beschermen tegen het coronavirus.

De desinfecterende Philips uv C-tafellamp maakt gebruik van uv C-technologie. Er is extra bescherming toegevoegd aan de tafellamp dankzij de spraakbegeleiding en ingebouwde sensoren die het apparaat uitschakelen wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Coolblue en bol.com

‘De tafellamp, voorzien van Philips uv C-lampen, kan een verschil maken door virussen – waaronder SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt – en bacteriën te inactiveren en zo onze woningen vrij te houden van schadelijke micro-organismen’, stelt Mark van Zon, directeur Consumenten bij Signify Benelux.

 

De desinfecterende Philips uv C-tafellamp is beschikbaar in de Benelux via de geselecteerde retailers Coolblue en bol.com.

 

Stembegeleiding
Aangezien de blootstelling aan uv-C schadelijk kan zijn voor ogen en huid, wordt gebruikers door de ingebouwde stembegeleiding gevraagd om de kamer te verlaten voordat het licht aangaat. De tijd die nodig is om een kamer in een huis te desinfecteren hangt af van de grootte van de ruimte en het soort oppervlakken of voorwerpen die in de kamer aanwezig zijn. Een woonkamer van gemiddelde grootte heeft ongeveer 45 minuten blootstelling aan licht nodig om te worden ontsmet, bij een slaapkamer duurt het 30 minuten en bij een gemiddelde badkamer duurt het ongeveer 15 minuten.

 

Om ervoor te zorgen dat de ruimten effectief worden gedesinfecteerd, gebruikt de Philips uv C-tafellamp een dosis die hoger is dan de vereiste dosis om de meeste kiemen die zijn getest tegen blootstelling aan uv C-licht te inactiveren.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting