of 61869 LinkedIn

’s Werelds grootste cricketstadion voorzien van led

’s Werelds grootste cricketstadion voorzien van led. Het verlichtingssysteem is exclusief ontworpen voor sport- en multifunctionele locaties
Signify Reageer

Signify voorziet in samenwerking met Larsen & Toubro het Sardar Patel Stadium (red. Motera Stadium), 's werelds grootste cricketstadion in het Indiase Ahmedabad, van led-verlichting.

Het nieuwgebouwde stadion was de locatie voor de openbare bijeenkomst van de president van de Verenigde Staten, Donald Trump en de premier van India, Narendra Modi, tijdens het bezoek aan India. Het cricketstadion biedt plaats aan 110.000 toeschouwers.

 

Uitzendnormen
Signify heeft het Motera Stadium uitgerust met 580 armaturen van het Philips ArenaVision led-Floodlightingsysteem voor de dag- en nachtgames. Deze installatie voldoet aan de uitzendnormen van de International Cricket Council (ICC). Het beschikt over 2 cricketterreinen, een cricketacademie, een olympisch zwembad, een gymzaal en 75 businessboxen.

 

Het verlichtingssysteem is exclusief ontworpen voor sport- en multifunctionele locaties en biedt lichtkwaliteit, een hogere energie-efficiëntie, effectief warmtebeheer en een lange levensduur.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting