of 62812 LinkedIn

Productie led-verlichting volledig CO2-neutraal

Productie led-verlichting volledig CO2-neutraal. En nieuwe duurzaamheidsdoelen voor 2025!
Signify Reageer

Signify heeft een belangrijke mijlpaal bereikt: alle wereldwijde activiteiten zijn volledig CO2-neutraal en er wordt voor 100 procent hernieuwbare elektriciteit gebruikt.

Signify heeft zijn operationele emissies sinds 2010 met meer dan 70 procent verminderd, door over te stappen op meer energie-efficiënte technologieën op zijn locaties, naar duurzamere vervoerswijzen en geoptimaliseerde logistieke planning, en naar minder reizen en op een duurzamere manier. Het bedrijf gebruikt ook 100 procent hernieuwbare elektriciteit, ondersteund door 2 stroomafnameovereenkomsten, een in Texas en een tweede in Polen.

 

Daarmee vindt de productie van onder meer led-verlichting nu volledig CO2-neutraal plaats. Bij het bereiken van de mijlpaal heeft het verlichtingsbedrijf direct een reeks nieuwe duurzaamheidsdoelen voor 2025 onthuld, waaronder het versneld behalen van de doelstellingen die in het Klimaatakkoord van Parijs zijn geformuleerd voor bedrijven. Hiertoe gaat men onder meer alle plastic verpakkingen uitbannen.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting