of 62812 LinkedIn

Portfolio uv C-verlichting voor desinfectie uitgebreid

Portfolio uv C-verlichting voor desinfectie uitgebreid. Desinfectie van lucht, oppervlakken en voorwerpen
Signify Reageer

Signify vergroot zijn productiecapaciteit voor uv C-verlichting en breidt zijn portfolio van uv C-producten uit. Dit om in de wereldwijde behoefte aan desinfectie van lucht, oppervlakken en voorwerpen te voorzien.

Signify's nieuwe assortiment uv C-producten omvat armaturen en kamers voor een breed scala aan professionele toepassingen. Een onderdeel van het assortiment zijn uv C-armaturen die ideaal zijn voor grondige desinfectie van oppervlakken in kantoren, scholen en toiletten. Ze zijn uitgerust met sensoren en besturing om ervoor te zorgen dat ze alleen werken als er geen mensen en dieren aanwezig zijn. Andere producten zijn mobiele, vrijstaande uv C-armaturen om in een hotelkamer te plaatsen of om oppervlakken te ontsmetten in het openbaar vervoer.

 

Voor de desinfectie van voorwerpen lanceert Signify een reeks veilige en snel te gebruiken uv C-desinfectiekamers. Deze kamers worden gebruikt in kantoren en overheidsgebouwen om in enkele seconden badges, telefoons, tassen, laptops en portefeuilles van bezoekers te desinfecteren. In winkels zijn ze ideaal voor het desinfecteren van geretourneerde artikelen, brillen of kleding uit paskamers.

 

Bron: LED Magazine

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting