of 59761 LinkedIn

Nieuwe reeks slimme verlichtingsproducten

Nieuwe reeks slimme verlichtingsproducten. Met o.a. bluetooth
Signify Reageer

Signify heeft een nieuwe reeks slimme verlichtingsproducten geïntroduceerd, waaronder de vernieuwde Hue Go, een Hue smart plug, een Hue knop en GU10- en E14-lampen.

Philips Hue Go – vanaf oktober verkrijgbaar in Europa

De Philips Hue Go is een draagbare, slimme led-lamp met gekleurd licht, inclusief vooraf ingestelde lichtrecepten en scènes. Dit Hue-product beschikt vanaf nu over Bluetooth-functionaliteit, wat betekent dat men hem kan bedienen met de Hue Bluetooth-app of de stemgebaseerde smart home-assistenten. De geüpgradede Hue Go heeft zijn ontwerp behouden en heeft een verbeterde levensduur van de batterij.

 

Smart plug en Smart button – verkrijgbaar in Europa
De smart plug, een slimme stekker, verandert elke tafel of vloerlamp – zelfs die waar men geen Hue-lamp in kan plaatsen – in een slimme Hue-lamp. Men sluit een lamp aan op de Smart-stekker en voeg deze toe aan de Philips Hue-opstelling door deze aan of uit te schakelen zoals men andere lampen zou bedienen met de Philips Hue Bluetooth-app.

 

De smart button, een slimme knop, maakt het mogelijk om met een druk op de knop de Hue-lampen te bedienen zoals men wil. Door de knop ingedrukt te houden, kan men de lampen oplichten of dimmen. Door de lampen vooraf in te stellen, verandert men ’s morgens met 1 aanraking de lichten in koele tonen en ’s avonds in warmere lichtinstellingen. Met een magnetische achterkant en een zelfklevende mini-houder kan men de knop plaatsen waar men hem nodig heeft.

GU10-spot – verkrijgbaar in Europa
De nieuwe Bluetooth-compatibele GU10-spots in wit en kleur geven ingebouwde en inbouwspotlichten volgens Signify ‘een uitbarsting van kleur’. De nieuwe lamp heeft meer lumen, rijkere kleuren en een nieuw ontwerp. Men kan deze lampen afzonderlijk bedienen in de Hue-app.

 

E14-kaars – verkrijgbaar in Europa
De nieuwe White E14-kaarslamp geeft meer keuze bij het selecteren van huisverlichting. Deze lampen zijn klaar voor gebruik na een eenvoudige installatie met Bluetooth of een Hue Bridge en vormen een aanvulling op het standaard Philips Hue-assortiment.

 


Hue-spots Fugato en Argenta – verkrijgbaar in Europa
De ingebouwde spots Fugato en Argenta zijn verkrijgbaar in enkele, dubbele, drievoudige of viervoudige armaturen. Voor een subtielere look gebruikt men de nieuwe Philips Hue White en kleur ambiance Centura inbouwspot in de ronde of vierkante versie. Beide spotreeksen zijn te bedienen via Bluetooth.


Hue-badkamerlamp Adore – verkrijgbaar in Europa
Philips Hue heeft het Adore-assortiment uitgebreid met meer verlichting voor de badkamer, waaronder een inbouwspot en een grote en kleine versie van een slank, horizontaal spiegellicht. Bij het inbouwspotspakket – met 3 spots – heeft elk van de 2 spiegellampen een Hue Dimmer-schakelaar voor eenvoudige bediening. Er zijn 4 standaardlichtrecepten; van koel tot warm wit.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting