of 58952 LinkedIn

Nieuwe led-stadionverlichting Amsterdam Arena officieel in gebruik

Amsterdam Arena neemt led-verlichting van Philips Lighting in gebruik (video).
Reageer

Philips Lighting en de Amsterdam ArenA trakteerden fans op een lichtshow, voorafgaand aan de wedstrijd Ajax – Legia Warschau. De Amsterdam ArenA nam hiermee de nieuwe led-stadionverlichting officieel in gebruik.

De stadionverlichting en beweegbare kleurenspots van Philips Lighting zorgen voor showeffecten tijdens evenementen en sportwedstrijden in de Amsterdam ArenA.

 

‘Met deze verlichting trakteren we onze bezoekers op de ultieme entertainmentervaring’, aldus Henk Markerink, directeur Amsterdam ArenA.

 

Frank van der Vloed, general manager Philips Lighting Benelux: ‘De Amsterdam ArenA is het eerste stadion in Nederland dat voorzien is van de combinatie van led-verlichting en flexibele kleurenspots. Samen met de Amsterdam ArenA kunnen we de wereld laten zien wat er op stadiongebied met innovatieve verlichting mogelijk is.’

 

De led-sportveldverlichting voldoet aan de hoogste eisen van internationale televisiezenders en sportfederaties. De combinatie van led-verlichting en kleurenspots garandeert een lager energieverbruik. De led-verlichting geeft met evenveel lampen 30 procent hoger verlichtingsniveau, is zo’n 30 procent zuiniger dan conventionele stadionverlichting en heeft een langere levensduur.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting